Skip to main content

Kan jeg undervognsbehandle min elbil eller hybridbil?

Det danske klima byder på en meget høj luftfugtighed og temperaturer på mellem 8 og 10 grader størstedelen af året. Desværre er dette det optimale klima for rustdannelse - også på el- og hybridbiler. Undervognen, karosseriet, bremserør og hjulførende dele udsættes for fugt, snavs og salt, så derfor er det vigtigt også at få beskyttet din elbil eller hybridbil mod rust.

Som ved konventionelle biler er el- og hybridbiler typisk heller ikke undervognsbehandlet, når de kommer fra forhandleren. Derfor er det en god ide at give en el- eller hybridbil en supplerende undervognsbehandling.

Undervognsbehandling af el- og hybridbiler kræver ekstra stor omhyggelighed, da bilen består af mange kabler og batterier, som skal afdækkes, inden der påføres undervognsbehandling. Hos SUVO rustbeskytter vi altid alle biltyper efter gældende sikkerhedsanvisninger og efter bl.a. FDM’s anbefalinger for undervognsbehandling/rustbeskyttelse. Alle medarbejdere i SUVO-centrene er uddannet i at håndtere behandling af el- og hybridbiler. Derudover anvender centrene altid specialudviklede sprøjteskemaer, som sikrer en korrekt håndtering af netop denne biltype.

Du kan derfor trygt overlade din nye el- eller hybridbil i hænderne ved et af vores kompetente undervognscentre.

Se mere om SUVO undervognsbehandling.

Back to top