Skip to main content

Stikprøvekontrol af rustbeskyttelse

FDM og Teknologisk Institut kontrollerer din bil

Alle SUVO-centre er tilknyttet en uvildig kontrolordning hos enten FDM eller Teknologisk Institut. Kontrolordningen er din garanti for, at behandlingerne udføres korrekt og efter gældende regler.

FDM stikprøvekontrol

Hver år udtager SUVOs uvildige kontrollant, FDM, op til 500 SUVO-kunder til en stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

Stikprøvekontrollerne fra FDM kommer vidt og bredt omkring på din bil, og for at gøre det så grundigt som muligt, bruger FDM et endoskopkamera til at nå helt ud i bilens afkroge.

OBS! Hvis du vil deltage i stikprøvekontrollen, skal du udfylde formularen senest 30 dage efter, at din bil er blevet SUVO-behandlet.

Teknologisk Institut stikprøvekontrol

Teknologisk Institut udtager stikprøvevis biler til kontrol af det udførte arbejde hos de rustbeskyttelsescentre, der er tilmeldt Teknologisk Instituts kontrolordning*.

Kontrollen udføres af Teknologisk Institut på det rustbeskyttelsescenter, hvor din bil er blevet rustbeskyttet.

Kontrollen varer mellem 30 - 60 minutter og foretages på hverdage, typisk mellem kl. 8.00 og 16.00.

Kontrollen er gratis for dig.

Hvis din bil udvælges til kontrol, vil du få besked pr. e-mail om mødetidspunktet. Vær opmærksom på, at Teknologisk Institut primært udtager biler, hvor rustbehandlingen er under 6 måneder gammel.

*Bemærk! Det er kun udvalgt centre som er tilknyttet Teknologisk  Instituts kontrolordning for rustbeskyttelse og gælder følgende SUVO centre; Herning, Holstebro,  Lystrup, Viborg og Nørresundby. 

SUVO Danmark kontrollerer løbende alle centre

Hos SUVO har vi samtidig vores egen kontrolinstans, CPK, hvor konsulenter ansat i SUVO Danmark kontrollerer, at alt fra produkterne til udførslen af behandlingerne er i orden. Stikprøverne og vores egne kontroller sørger for, at vi hurtigt kan blive opmærksom på fejl og mangler ved f.eks. sprøjteudstyr, fremgangsmåde eller særlige udfordringer ved forskellige bilmodeller.

Med vores grundige kontroller er du som SUVO-kunde sikret, at vi kommer hele vejen rundt om din bil på bedste vis – hver gang!

Back to top