Skip to main content

Hvilken undervognsbehandling skal jeg vælge?

Når du skal vælge undervognsbehandling til din bil, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

For det første skal du altid vælge et center, som er tilknyttet en uvildig kontrolordning. Hos SUVO rustbeskyttelse er centrene tilknyttet uvildig stikprøvekontrol for rustbeskyttelse hos FDM og Teknologisk Institut.

SUVO udtager hvert år 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Teknologisk Institut udtager primært biler til stikprøve, hvor rustbehandlingen er under 6 måneder gammel. Stikprøven er en del af SUVO-kædens løbende kvalitetssikring for at sikre, at arbejdet er udført korrekt. Det er gratis at blive udtaget til kontrol hos SUVO.

For det andet skal du vælge den undervognsbehandling, der passer bedst til din bil. Hos SUVO rustbeskyttelse tilbyder vi både en komplet og special undervognsbehandling til din bil.

En komplet undervognsbehandling er en behandling til både nye og nyere biler – samt genbehandling af tidligere behandlet biler og gælder uanset, hvilket produkt bilen tidligere er rustbeskyttet med. En komplet undervognsbehandling kommer hele vejen rundt om bilen i både døre, klapper, hulrum og undervognen.

Er din bil ikke tidligere rustbeskyttet og/eller har din bil begyndende rustdannelser? Så tilbyder vi en special undervognsbehandling. Det betyder at efter en grundig rengøring og tørring af bilens undervognen, behandles undervognen med et ”helbredende” specialprodukt, om man vil, som trænger ind i metallet og modvirker evt. begyndende rustangreb. Herefter vil bilen blive behandlet med en komplet undervognsbehandling, som beskrevet ovenfor.

Er du i tvivl? Kontakt dit lokale undervognscenter, der er eksperter på området og altid kan guide dig i forhold til vedligeholdelse af din bil.

Back to top