Skip to main content

Er undervognsbehandling nødvendigt?

Det er altid en god ide at undervognsbehandle din bil. I Danmark har vi en høj luftfugtighed og temperaturer på mellem 8 og 10 grader det meste af året i Danmark. Desværre giver dette klima også de optimale forhold for, at rusten får fat.

De fleste biler er produceret i et andet klima, og de er fra fabrikkerne ofte kun overfladisk behandlet med rustbeskyttelse. Men det er ikke nok, når bilen skal beskyttes mod rusten i det danske klima.

Fordele ved SUVO undervognsbehandling
Vi har dårlige forudsætninger for sunde og rustfrie biler i Danmark. Med en SUVO undervognsbehandling vil du opleve flere fordele, udover at en undervognsbehandling forlænger bilens levetid væsentlig, vil du også opleve, at:

Du får en mere sikker bil
SUVO beskytter ikke kun karosseriet. Hulrum, bærende dele og ikke mindst undervognens mekaniske dele som bremserør, styretøj og bærearme bliver bedre beskyttet mod gennemtæringer, der ellers kunne føre til farlige og livstruende sammenbrud i trafikken.

Du får en bedre biløkonomi
En undervognsbehandling er med til at holde omkostninger til reparationer på din bil nede, da du blandt andet kan undgå dyre rustreparationer, men samtidig forlænger du også levetiden på andre af bilens dele som f.eks. bremserør.

Du får en bedre videresalgspris
Samtidig vil du også opleve, at bilforhandlere lægger vægt på korrekt udført rustbeskyttelse, når du engang skal sælge din bil. En rustbeskyttet bil er både lettere og hurtigere at sælge. Derfor indgår dette også i forhandlerens vurdering, når han skal beregne den pris, han vil give dig. En sund bil er mere værd.

Back to top