Skip to main content

Godt rust-parløb giver bedre bundlinje for bilforhandler

Et fint samarbejde mellem værksted og leverandør om at tilbyde bilejerne rustbeskyttelse er win-win og kan mærkes direkte på bundlinjen, fortæller den sønderjyske bilforhandler O.H. Automobiler i Rødekro.

FORTJENESTE Hos O.H. Automobiler A/S i Rødekro anbefaler man altid rustbeskyttelse til kunderne, for den beskytter de dyrebare biler, samtidig med at ydelsen bidrager til bundlinjen på det sønderjyske værksted

Det har man længe væres opmærksomme på hos O.H. Automobiler, der både er værksted og bilforhandler af blandt andet Suzuki.

- Vi ser det helt sikkert som en fordel at kunne tilbyde vores kunder rustbehandling i samarbejde med Suvo og LHG Group, der jo et kvalitetsprodukt, vi kan stå inde for. Og så har vi en aftale, der bidrager positivt til bundlinjen. Så det er en win-win for os, mener Toni Hansen, der er eftermarkedschef i sønderjyske O.H. Automobiler A/S.

Dialog og arrangementer

Den erfarne eftermarkedschef fortæller, at biler ikke nødvendigvis er bygget til at kunne holde til det danske klima, og det gælder både nye som gamle, ligesom det også gælder for biler i alle prisklasser. Derfor er anbefalingen fra det sønderjyske værksted klar.

- Jeg vil altid anbefale, at man får rustbeskyttet sin bil, og så er det lige meget, om der står Audi eller Hyundai på den. Det kan betale sig på den lange bane, for det danske klima er særligt hårdt mod biler, som ofte er bygget til nogle helt andre forhold end de danske, siger Toni Hansen.

Han fortæller, at han er i meget tæt samarbejde med sin leverandør af rustbeskyttelse,  Thomas Strandbygaard, der er indehaver af Suvo Centeret i Aabenrå/ Rødekro, hvilket for ham er opskriften på det gode partnerskab.

- Det er næsten hver dag, vi taler sammen. Vi er i tæt dialog, når vores kunder bestiller en undervognsbehandling, og så overholder Suvo altid deres tider. Desuden holder vi en række arrangementer om rustbeskyttelse sammen. Vi har faktisk det bedste samarbejde, jeg nogensinde har oplevet inden for rustbeskyttelse. Så det er jeg absolut tilfreds med.

Meldingen fra Rødekro vækker glæde hos Suvo/LHG Group.

- Vi er altid glade, når vores samarbejdspartnere er så tilfredse med vores services. Den tætte dialog er afgørende for en god relation. Og så er det vigtigt for os, at tilbuddet om rustbeskyttelse også bidrager positivt til vores kunders bundlinje, for så er det netop, at vi har et bæredygtigt samarbejde kørende - hvilket selvfølgelig også giver glade og tilfredse slutbrugere. Og dem har vi heldigvis mange af rundt omkring i Danmark, siger Palle Pedersen, administrerende direktør i Suvo Danmark/LHG Group.

Sprøjtekæden samarbejder med værksteder, bilforhandlere og synshaller over det meste af landet. De 50 centre bliver alle stikprøvekontrolleret af FDM, og en del desuden også stikprøvekontrolleret af Teknologisk Institut.

Back to top