Skip to main content

Kan jeg rustbeskytte min elbil eller hybridbil?

Som ved konventionelle biler er el- og hybridbiler typisk heller ikke rustbeskyttet, når de kommer fra forhandleren. Derfor er det en god ide at give en el- eller hybridbil en supplerende rustbeskyttelse.

Det danske klima byder på en meget høj luftfugtighed og temperaturer på mellem 8 og 10 grader størstedelen af året. Desværre er dette det optimale klima for rustdannelse - også på el- og hybridbiler. Undervognen, karosseriet, bremserør og hjulførende dele udsættes for fugt, snavs og salt, og derfor er det vigtigt også at få beskyttet din elbile og hybridbil mod rust.

Rustbeskyttelse af el- og hybridbiler kræver ekstra stor omhyggelighed, da bilen består af mange kabler og batterier, som skal afdækkes, inden der påføres rustbeskyttelse. Hos SUVO rustbeskytter vi altid alle biltyper efter gældende sikkerhedsanvisninger og efter bl.a. FDM’s anbefalinger for rustbeskyttelse. Alle medarbejdere i SUVO-centrene er uddannet i at håndtere behandling af el- og hybridbiler. Derudover anvender centrene altid specialudviklede sprøjteskemaer, som sikrer en korrekt håndtering af netop denne biltype.

Du kan derfor trygt overlade din nye el- eller hybridbil i hænderne på et af vores kompetente rustbeskyttelsescentre.

Se mere om SUVO rustbeskyttelse.

Back to top