Skip to main content

Hvad er rustbeskyttelse?

SUVO rustbeskyttelse er en dansk voks/oliebaseret produktserie til rustbeskyttelse. Alle produkter produceres i samarbejde med vores leverandører. På den måde sikrer vi, at alle processer sker efter SUVOs høje standarder og forskrifter.

Samtidig tester, udvikler og kontrollerer vi løbende produkterne på vores hovedkontor i Holstebro. Vi tester blandt andet vores produkter i et salttågekammer, der er en lukket beholder, hvor klimaet er så ekstremt, at man på blot 80 timer kan simulere to års uafbrudt kørsel i tåge og regnfuldt vejr. På den måde sikrer vi en høj kvalitet.

SUVO behandlinger

En SUVO komplet rustbeskyttelse består af tre produkter. Først behandles undervognens hulrum med et tyndt lysebrun/næsten transparent produkt med en høj indtrængningsevne. Herefter behandles undervognen med et sort produkt med en høj slidstyrke og slutteligt behandles undervognen med et slidlagsprodukt, typisk sort eller bronzefarvet – sidstnævnte efterlader en slidstærk overflade.

Det samme er gældende for en SUVO special rustbeskyttelse. Den helt store forskel består i, at hele bilens vognbund behandles med et specialprodukt, som trænger ind i metallet og modvirker evt. rustangreb.

Back to top