Vi udvikler, tester og kontrollerer selv de produkter, vi bruger til at beskytte din bil mod rusten.

Vores leverandører producerer det hele i samarbejde med os, så det hele sker efter vores høje standarder og forskrifter.

Vi testkører i to år – på 80 timer

Det er barskt at være bil på de danske veje, og det sætter høje krav til vores produkter. Det er derfor vigtigt, at vi gennemtester under de samme barske vilkår som i ude i naturen.

Vi tester blandt andet vores produkter i et salttågekammer; en lukket beholder, hvor klimaet er så ekstremt, at man på blot 80 timer kan simulere to års uafbrudt kørsel i tåge og regnfuldt vejr. Når testen er slut, er det tydeligt, om produktet virker som det skal.

Vores kontrol og løbende tests giver dig Danmarks længste garanti

Vores eget laboratorium sørger for, at vores produkter løbende bliver testet, inden de bliver sendt ud på vores mange SUVO-centre. Alle resultater fra hver eneste test af produkterne kontrolleres og gennem i minimum tre år.

Når vi kan tilbyde Danmarks længste garanti, er det et resultat af, at vi i dag og i fremtiden garanterer hvert enkelt produkt. Vi er derfor meget omhyggelige med vores kvalitetskontrol, som har stor betydning for både dig og os.

Find dit lokale center

Kontakt dit lokale center og få et godt tilbud på din nye undervognsbehandling.