Skip to main content

Spar momsen på din næste SUVO undervognsbehandling

Fra den 22. januar til den 4. februar 2024, sparer du 20%* på din SUVO undervognsbehandling når du booker tid online. 

Brug rabatkoden "MOMS" i bookingformularen, så fratrækkes rabatten automatisk. 

*Gælder kun ved online booking på udvalgte centre. Gælder ikke på tilvalgsprodukter og eventuelle tillæg. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder fra den 22. januar til og med den 4. februar 2024.

Rabatten gælder hos følgende centre: 

Momsfrie dage FAQ

Find svaret på dit spørgsmål om vores "Spar momsen"-kampagne.

Alle salg af produkter eller serviceydelser tillægges en skat i Danmark kaldet for moms. Afgiften til staten ligger oftest på 25% af varens eller ydelsens pris.

Sælger du et produkt, der koster 100 kr. eksklusiv moms, skal du tillægge det 25 % af prisen inklusiv moms. Den endelige pris, som kunden skal betale, bliver altså 125 kr. (100 * 1,25 = 125 kr.)

Når du skal trække momsen fra et beløb skal du gange med 0,80 for at få prisen ekskl. moms. Så hvis du har en pris på 125 kr. er prisen ekskl. moms 100 kr. (125 * 0,80 = 100 kr.)

Den høje luftfugtighed og kystklimaet i Danmark er guf for rusten, der stortrives inden for den danske grænse mere end nogen andre steder. Da ingen biler produceres specifikt til det danske klima, er det vigtigt at sørge for en god rustbeskyttelse til bilen, hvis du vil beholde den i mange år, men også hvis du vil sælge den videre. Gensalgsprisen er nemlig typisk højere på en bil, der har fået rustbeskyttelse. Sliddele som bærearme og bremserør vil typisk være noget af det første, der bukker under for rusten, og dem skal du skifte, hvis du ikke har fået bilen rustbeskyttet. Men en god rustbeskyttelse kan som regel helt forhindre, at dette bliver nødvendigt.

SUVO er en frivillig kæde, så det er op til det enkelte SUVO center om de ønsker at deltage i rabatkampagner fra SUVO Danmark. 

Back to top