SUVO passer på miljøet

Hos SUVO betyder miljøet meget for os, og vi gør derfor meget for at passe ekstra godt på det!

Der vil ved en undervognsbehandling altid være en smule, der drypper af undervejs. For at mindske spildet og passe godt på miljøet, opsamler vi alt det overskydende i en lukket beholder, som vi renser og genbruger i produktionen af ny rustbeskyttelse.

Det genanvendte produkt anvendes kun til genbehandlinger af bund og produceres kun i farven sort.

Miljøforbedringen ved denne proces er testet og dokumenteret af kemi- og miljøkonsulentvirksomheden Mediator A/S og bakkes op af en undersøgelse foretaget af rådgivningsvirksomheden COWI A/S

Sådan genanvender SUVO rustbeskyttelsen

Alt det overskydende rustbeskyttelse bliver suget op i godkendte biler og transporteres af specialuddannede chauffører til SUVO Danmarks produktionsanlæg. Gennem en speciel genanvendelses- og renseproces bliver det brugte rustbeskyttelse renset, og man opnår et helt rent basisprodukt, der på ny kan tilsættes de nødvendige additiver. Det genanvendte produkt har samme gode effekt som rustbeskyttelse produceret af friske råolier, og vores lange garanti dækker naturligvis også genbrugt rustbeskyttelse.

Vores genanvendelse af rustbeskyttelsen giver stor miljømæssig effekt

Vi har fået kemi- og miljøkonsulentvirksomheder Mediator A/S til at gennemgå og sammenligne det genanvendte produkt med produkter produceret af helt nye råolier. Konsulentvirksomheden konkluderer i en rapport, at den genanvendte rustbeskyttelse er nøjagtig ligeså effektiv og har samme gode egenskaber som et produkt, der er produceret af helt nye råolier.

Rådgivningsvirksomheden COWI A/S bakker resultatet af rapporten op efter at have foretaget en livscyklusvurdering med overskriften “Den miljømæssige nytte ved genbrug af returprodukter fra anti-rust-behandlinger af motorkøretøjer” som konkluderer: “Forbedringerne på luftemissionerne vurderes som så væsentlige, at det konkluderes, at der er en tydelig miljøforbedring ved recycling af anti-rust-produktet på den måde, som det praktiseres af SUVO Danmark. Der er beregnet en forbedring af bidrag til drivhuseffekt og forsuring på henholdsvis 34 % og 53 % af værdierne med recycling”.

SUVO Danmark sørger naturligvis for, at det genanvendte produkt gennemgår alle kvalitetstests, og vi kan derfor til en hver tid dokumentere samme høje standarder som med vores nye produkter.

Find dit lokale center

Kontakt dit lokale center og få et godt tilbud på din nye undervognsbehandling.