Skip to main content

Deltag i konkurrencen

VIND gavekort til en samlet værdi af 20.000 kr.

Deltag i konkurrencen om gavekort til Salling Group

Til en samlet værdi af 20.000 kr.

Bestil tid til en rustbeskyttelse hos dit lokale SUVO Center fra den 1. oktober til og med den 30. november 2023, så deltager du automatisk i konkurrencen om gavekort til Salling Group. 

*Gælder i forbindelse med udført SUVO behandling i perioden den 1. oktober - 30. november 2023. Kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Præmier: 

1. Præmie – 4 stk. gavekort til Salling Group – Værdi 2.500 kr.

2. Præmie – 5 stk. gavekort til Salling Group – Værdi 1.000 kr.

3. Præmie – 10 stk. gavekort til Salling Group – Værdi 500 kr.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Nordic Antirust som drives af:

LHG Group A/S
Nybodalen 1-3
7500 Holstebro

CVR-nr.: 18435373

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af det medie hvorpå den afholdes; f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn el. lign. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til LHG Group A/S på følgende e-mail adresse: lhg@lhg-group.dk 

Præmier

I konkurrencen udloddes i alt 19 præmier til en samlet værdi af 20.000 kroner (DKK).

4 x SallingGroup Gavekort til en værdi af 2.500 kroner (DKK)

5 x SallingGroup Gavekort til en værdi af 1.000 kroner (DKK)

10 x SallingGroup Gavekort til en værdi af 500 kroner (DKK)

Vinderen får tilsendt præmien.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at booke tid til en undervognsbehandling hos et Nordic Antirust rustbeskyttelsescenter i enten SUVO eller Tectyl kæden i perioden 1. oktober – 30. november 2023.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er købsbetinget. Dvs. at bookingen også skal udføres indenfor pågældende tidsperiode. Annulleres bookingen, ophæves konkurrencedeltagelsen dermed også.

Deltagelse i konkurrencen sker via online booking på suvo.dk eller tectyldanmark.dk, så kun bookinger oprettet online kan deltage i konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at rustbeskyttelsescentret må videregive dine kontaktoplysninger til LHG Group A/S. Kontaktoplysningerne anvendes udelukkende til at informere dig hvis du er en af de heldige vindere.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder LHG Group A/S sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb

Konkurrencen slutter den 30. november 2023 kl. 23.59. Vinderen vil blive kontaktet den 1. december 2023 via mail eller sms. 

Vinderne

Vindere af vores konkurrence får direkte besked på mail eller telefon. Vinderne modtager deres præmie i løbet af 5-10 hverdage, efter vi har modtaget adresseoplysninger. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram. Svarer vinderen ikke indenfor 10 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Back to top