Nordic Antirust Garanti

Få Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Med Nordic Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Topprofessionelle fagfolk med masser af solid praktisk viden fra værksteder og brugtvognscentre har været med til at formulere det omfattende garantiprogram. Et helt unikt garantiprogram, som vi står 100% bag.

Garanti­bestemmelser

Garantien kan gives til biler, som får foretaget den første SUVO-behandling senest syv år efter bilens første registreringsdato.

Inden bilen oprettes i garantiordningen, gennemfører SUVO-centret en grundig vurdering af bilens tilstand. Garanticenteret forbeholder sig til enhver tid retten til at kunne afvise biler fra optagelse i garantien, hvis bilen vurderes til at være i for dårlig stand. 

Garantien gælder kun, hvis alle behandlinger er overholdt. Når du logger ind i SUVO-portalen kan du følge din bils garanti og behandlingsinterval.

 

Bilens alder /
1. registreringsdato

Antal år i garantiordning fra første registreringsdato

Genindkaldelsesinterval
0-3 år Op til 99 år 3 år 
3-5 år Op til 20 år  3 år
5-7 år Op til 12 år  2 år 
Varebiler 0-3 år Op til 12 år 3 år
Varebiler 3-5 år Op til 10 år 3 år

 

*Bemærk: Det er ALTID det pågældende rustbeskyttelsescenter der har ansvaret for at oprette garantien på din bil. Der kan være tilfælde hvor rustbeskyttelsescenteret konstaterer påbegyndende rust i bilen, og bilen derfor enten ikke kan optages i garanti, eller der kræves en specialbehandling, for at bilen kan indgå i garantisystemet.

Kontakt dit rustbeskyttelsescenter hvis du har spørgsmål til ovenstående

Garantidækning

Garantien følger bilen og ikke ejeren. Ved salg af bilen er det dog vigtigt at være opmærksom på, at kundeoplysningerne skal tilpasses til den nye ejer så genindkaldelsen af bilen kommer det rigtige sted hen. Du kan selv rette kundeoplysningerne her.

I garantiperioden dækker garantien reparationer af rustskader (gennemtæringer) på karosseri og chassis, der er opstået fra den side af karosseripladen, som har fået rustbeskyttelse. Udførsel af lakering i forbindelse med udbedring af evt. rustskade (til det nærmeste naturligt afgrænsede område). Evt. reparation skal ske på et værksted godkendt af garantiforeningen. Dette gælder uanset, hvilket SUVO center der har udført de tidligere garantibehandlinger.

Følg din garanti

Med adgang til SUVO-portalen kan du følge din bils garanti og behandlinger.

Har du tidligere oprettet et login til systemet kan du logge ind her, og finde oplysninger om tidligere behandlinger og evt. billeder heraf.

Er du endnu ikke oprettet i SUVO-portalen kan du oprette dig her, hvor du skal registrere dig via din nummerplade.

I SUVO-portalen skal du selv indtaste og vedligeholde dine kontaktoplysninger så vi kan indkalde din bil til genbehandling og du kan opretholde en evt. garanti.

Betingelser for at garantien dækker

For at du kan opretholde din Nordic Antirust Garanti, er det nødvendigt at bilen får udført en rustbeskyttelse indenfor gældende behandlingsinterval jf. garantibestemmelserne.

Såfremt bilen har/har haft væsentlige karosseriskader, kan SUVO centeret vurdere at det ikke er muligt at indgå i garantisystemet.

Tidspunktet for behandlingerne må maksimalt afvige 1 måned fra næste behandlingsdato.
Alle behandlinger skal udføres på et SUVO Center. Garantien ophører hvis behandlingerne ikke overholder genbehandlingsintervallet.

Alle behandlinger skal dokumenteres i SUVO Garantisystem.

Garantien dækker ikke:

 • Skader, som også er dækket af andre fabrikanters garanti, bilens kaskoforsikring eller andre forsikringer og garantier
 • Rustskader, som opstår på forkromede dele, lakerede dele, som ikke behandles med SUVO Rustbeskyttelse, udstødningssystemer, katalysator, motorblok, differentiale, herunder fortøj og bagtøj, ophæng, bolte, brændstoftank, bremse-, hydraulik- og olierør samt rørgennemføringer.
 • Rustskader fra underkanten af vinduet og opad.
 • Skader, som skyldes dårlig vedligeholdelse af køretøjet, herunder i særdeleshed dårlig vedligeholdelse af lak, eller hvor bilen er så misligholdt, at dette har medført øget risiko for rust.
 • Skader, som er forårsaget af uforsigtig omgang med opløsningsmidler som f.eks. terpentin, petroleum, batterisyre m.m.
 • Skader, som er fremkaldt med forsæt eller ved grov uagtsomhed eller skader, som har forbindelse til forhold, der er fortiet eller hvorom, der er givet urigtige oplysninger.
 • Skader på steder, som er udfyldt med skumplast eller lignende materiale, som forhindrer rustbeskyttelsesmidlerne i at trænge ind.
 • Hvis originale eller eftermonterede inderskærme er fjernet.
 • Afledte tab, såsom værdiforringelse af afsavnserstatning i forbindelse med en garantireparation.
 • Gennemtæring på steder som pyntelister, vindueslister, dørgreb, pladesamlinger m.m., der er opstået som følge af ejerens manglende vedligeholdelse og udbedring af lakskader i forbindelse med stenslag m.m.
 • Biler, der anvendes til motorløb og lignende.
 • Hvor produktet ikke kan nå frem, fordi bilproducenten ikke tillader borehuller.
 • Omkring batterier og højspændingskabler på el- og hybridbiler.
 • Batterier og kabler på el- og hybridbiler.
 • Hvor bilproducenten ikke tillader rustbeskyttelse i forbindelse med elkomponenter.

Trafikskader

I tilfælde af trafikulykker eller lignende skal de udskiftede eller reparerede dele på vognen efterbehandles hos et SUVO center senest fire/seks uger efter, reparationen har fundet sted. Reparationsbehandlingen skal dokumenteres i det online garantisystem under punktet ”Bemærkninger” af det pågældende SUVO Garanticenter. Sker dette ikke, bortfalder garantien.

Nordic Antirust Garantiforening

Nybodalen 1
7500 Holstebro
Tlf.: 97 41 20 77

garanti@nordicantirust.dk

Back to top