FDM stikprøvetester op til 500 kunder årligt

Hver år udtager SUVOs uvildige kontrollant, FDM, op til 500 SUVO-kunder til en stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven.

FDM Stikprøvekontrol

FDM Stikprøvekontrol

Stikprøvekontrollerne fra FDM kommer vidt og bredt omkring på din bil, og for at gøre det så grundigt som muligt, bruger FDM et endoskopkamera til at nå helt ud i bilens afkroge.

Hos SUVO har vi samtidig vores egen kontrolinstans, CPK, hvor konsulenter ansat i SUVO Danmark kontrollerer, at alt fra produkterne til udførslen af behandlingerne er i orden. Stikprøverne og vores egne kontroller sørger for, at vi hurtigt kan blive opmærksom på fejl og mangler ved f.eks. sprøjteudstyr, fremgangsmåde eller særlige udfordringer ved forskellige bilmodeller.

Med vores grundige kontroller er du som SUVO-kunde sikret, at vi kommer hele vejen rundt om din bil på bedste vis – hver gang!

OBS! Hvis du vil deltage i stikprøvekontrollen, skal du udfylde formularen senest 30 dage efter, at din bil er blevet SUVO- behandlet.

Vi har brug for din hjælp

Hjælp os med at opretholde markedets bedste undervognsbehandling ved at udfylde kontrolformularen her på siden. Når du har gjort dette, vil din bil muligvis blive udtrukket til kontrol hos FDM, som tjekker, om behandlingen på din bil er udført korrekt. Du vil automatisk få besked, om din bil er blevet udtrukket til kontrol. Bliver din bil udtrukket til kontrol, bliver du informeret om det videre forløb. Kontrollen varer ca. 1 time.

Hvis du ønsker at deltage i stikprøvekontrollen, skal formularen udfyldes senest 30 dage efter behandlingsdatoen.

Find dit lokale center

Kontakt dit lokale center og få et godt tilbud på din nye undervognsbehandling.