Signaturforklaring

  • SUVO-center
  • Indleveringssted
  • SUVO garanticenter
suvo_garanti.png

Vi er et værksted, der går højt op i at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Som en del af SUVO-kæden er vi i stand til at udføre både større såvel som mindre opgaver indenfor rustbeskyttelse samt undervognsbehandling. Som SUVO-Partner kan vi tilbyde dig Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse. Vi er derfor det rette valg for dig, der ønsker et veludført arbejde med et godt og langtidsholdbart resultat.

suvo_garanti.png
Sundsholmen 4, 9400 Nørresundby, Danmark

Hos Byens Bilpleje Nørresundby tilbyder vi både undervognsbehandlinger samt rustbeskyttelse til alle typer bilmærker og modeller.

En antirustbehandling hos Byens Bilpleje.com omfatter et 10 punkts program, og i alle tilfælde afmonteres inderskærmene fra bilen.

Vi rustbeskytter bilerne efter et detaljeret sprøjteskema, som er udarbejdet specielt til den pågældende bil. Derved er du sikker på at din bil altid får den korrekte behandling.

suvo_logo.png
Elskjærbakken 10, 7800 Skive, Danmark

Det skal være nemt at være bilejer! Sådan rigtig nemt. Der skal ikke være noget at være i tvivl om, og du skal altid kunne få kompetent rådgivning hvad enten du er på udkig efter at købe en bil eller har brug for værkstedsservice eller rustbeskyttelse.

Det samme gælder kvaliteten – den skal være helt i top. Sådan er det at handle hos Bjarne Nielsen.

Hos Bjarne Nielsen i Skive kan vi udføre rustbeskyttelse og undervognsbehandling af mange forskellige typer af biler – uanset mærke og model.

Viser 50 resultater