Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Vandel - Vandel Undervognscenter

Book tid i kalenderen

Hos Vandel Undervognscenter har vi i løbet af de sidste mange år udført rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger for en lang række bilejere.
Vi er et kvalitetsbevidst og serviceminded værksted, der lægger stor vægt på at sikre dig den bedste oplevelse i forbindelse med, at du skal bruge hjælp til undervognsbehandling eller rustbeskyttelse af din bil.

Hos Vandel Undervognscenter tager vi mange initiativer til at gøre det let for dig at få undervognsbehandlet din bil. Vi sætter kvaliteten højt og ønsker, at vores kunder er tilfredse, når de henter bilen hos os.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Vi forkæler din bil mens du er på farten

Få undervognsbehandlet bilen i Billund mens du er på ferie

Vi rustbeskytter biler fra hele landet 
Da vi kun bor 5 km. fra Billund Lufthavn kan vi også tilbyde, at afhente din bil i lufthavnen, imens du er ude at rejse.

Vi udfører den undervognsbehandling/ Klargøring du har aftalt med os, og opbevarer din bil indtil du kommer hjem fra rejsen.

På din hjemrejse dato har vi leveret din bil tilbage til lufthavnen, så den står klar til dig når du kommer tilbage fra din rejse.

Kontakt os på Tlf. 75 88 01 88

Rustbeskyttelse - Imens du rejser

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Vandel

Vandel Undervognscenters erfarne og meget kompetente medarbejdere står altid klar til at give din bil den helt rette undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Vi gør en dyd ud af at give vores kunder en service i topkvalitet.

Rusten lever i bedste velgående i det danske vejr, og derfor er det yderst vigtigt, at du får Vandel Undervognscenter til at kigge på din bil. Blæst, slud og vinterens vejsalt er nemlig alt sammen med til at give din bil rust.

Vandel Undervognscenter ligger tæt på Billund, så hvis du leder efter undervognsbehandling i Billund og omegn, så er SUVO-centret i Vandel et godt bud. Centeret er en del af SUVOs garantiordning, hvilket kan give helt op til 99 års garanti.

Fordele ved undervognsbehandling

Det er ikke kun en lang garanti, du får ved en undervognsbehandling hos Vandel Undervognscenter. Der er en lang række af andre fordele, som du kan se herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Priserne på din undervognsbehandling afhænger af bilens stand, alder og type, men vi forsøger altid at give gode priser på rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Er du interesseret i at høre mere om vores priser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

SUVO Vandel er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Vandel. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top