Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Thisted - Thisted Antirust

Book tid i kalenderen

Thisted Anti-Rust har eksisteret siden 1973, og ejes i dag af Benny Aalbæk. Siden begyndelsen har kvalitet og god service været vores omdrejningspunkt.

Thisted Anti-Rust er autoriseret SUVO-partner, hvilket sikrer, at du som kunde altid er sikret et gedigent og veludført stykke arbejde af absolut højeste kvalitet.

Som SUVO-partner kan vi tilbyde Danmarks længste garanti på enhver type af rustbeskyttelse og undervognsbehandling – og samtidig udføres enhver behandling altid på miljørigtig vis.

Vi er derfor det rette valg for dig, der ønsker hjælp fra et erfarent og kvalitetsbevidst værksted, der kan sikrer dig et godt og langtidsholdbart resultat.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

OBS: En undervognsbehandling tager typisk 2 dage.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Mulighed for lånebil

Har du brug for at komme omkring mens din bil bliver behandlet, tilbyder vi også lånebil.

Pris pr. dag: kr. 150 ,-

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Thisted

Hos SUVO Thisted tilbyder vi behandling af undervognen på alle slags biler. Et godt håndværk, kvalitet samt god service er vigtige parametre for os, når vi udfører opgaven.

Fordele ved en rustbeskyttelse

Det langtidsholdbare resultat er også SUVOs garanti med til at sikre. Faktisk giver den helt op til 99 års garanti for rustbeskyttelse. Der er selvfølgelig også en række andre fordele ved at få undervognsbehandlet eller rustbeskyttet din bil:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Thisted Antirust bestræber sig altid på at give dig en god pris på rustbeskyttelse og undervognsbehandling, men sikrer samtidig, at kvaliteten er i orden. Du skal være velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om priserne på undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

SUVO Thisted er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Thisted. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Thisted få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top