Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Tåstrup - Byens Bilpleje Tåstrup

Book tid i kalenderen

Byens Bilpleje og SUVO i Tåstrup tilbyder en rustbeskyttelse og undervognsbehandling, der forlænger din bils levetid. Det er en garanti. Vi er så sikre på vores behandling, at du får branchens længste garantiordning.

Garantien er på helt op til 99 år, og du kan derfor trygt køre fra værkstedet i Tåstrup, når din bil er blevet rustbeskyttet eller undervognsbehandlet.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Taastrup få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Tåstrup

Hos SUVO Tåstrup leverer vores erfarne medarbejdere altid et professionelt stykke arbejde og gør sit ypperste for, at du får en rustbeskyttelse i god kvalitet. Rusten er glad for det hårde danske vejr, og derfor er det særdeles vigtigt, at du får foretaget en undervognsbehandling.

Mange fordele ved rustbeskyttelse

Det er ikke kun værkstedets erfaring og den lange garanti, du får, når du får foretaget en undervognsbehandling hos Byens Bilpleje i Nørresundby. Der er en række andre meget vigtige fordele, som du kan se herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Priserne på rustbeskyttelse og undervognsbehandling afhænger meget af din bils type, alder og stand. Det er dog sikkert, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Hvis du er interesseret i at høre mere om priserne på rustbeskyttelse, så tag endelig fat i os.

SUVO Tåstrup er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Tåstrup. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top