Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Sønderborg - Byens Bilpleje Sønderborg

Book tid i kalenderen

 

Hvis du leder efter undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Sønderborg og omegn, så er du det helt rette sted. Byens Bilpleje i Sønderborg klarer rustbeskyttelse og undervognsbehandling for alle biler, der har brug for rustbeskyttelse i Sønderjylland.

Vores medarbejdere gør altid deres ypperste for at levere en professionel behandling af din bil, og deres mange års erfaring gør samtidig, at du får en behandling i topkvalitet. Vi ved, hvor hårdt det danske vejr kan være for din bil, som ikke er bygget til slud, blæst og vinterens vejsalt i Danmark.

 

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Sønderborg få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Sønderborg

Byens Bilpleje i Sønderborg tilbyder en helt unik garanti på din rustbeskyttelse. Værkstedet i Sønderborg er en del af SUVOs garantiordning, hvilket giver din bil helt op til 99 års garanti på rustbeskyttelse. Det er Danmarks længste af slagsen.

Fordele ved rustbeskyttelse

Garantiordningen er noget helt specielt, og den bygger på mange års hårdt arbejde. Men det er ikke den eneste fordel, der er ved at få foretaget en undervognsbehandling hos Byens Bilpleje i Sønderborg.

Herunder kan du se en række af andre fordele:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Prisen på din undervognsbehandling eller rustbeskyttelse afhænger meget af din bils type, stand og alder, så har du derfor spørgsmål til priser på undervognsbehandling eller rustbeskyttelse, så tag endelig fat i os. Det må du selvfølgelig også gerne, hvis du har andre mere generelle spørgsmål.

SUVO Sønderborg er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Sønderborg. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top