Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

Skanderborg bilcentrum

Skanderborg Bilcentrum tilbyder SUVO rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af alle bilmærker. 

Det særlige ved SUVO er, at de har Danmarks længste garanti for anti-rust. Derudover kommer en SUVO undervogns- og rustbehandling hele vejen rundt og forebygger rustangreb alle de steder, hvor der kan opstå rust på din bil – selv i hulrummet.

Hos Skanderborg Bilcentrum får du således en undervognsbehandling og rustbeskyttelse med ekstra lang garanti mod rustgennemtæring på alle bilmodeller.

Såfremt du gerne vil høre mere om Skanderborg Bilcentrum, eller du ønsker at bestille en tid til at få udført en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse af din bil, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 93 29 00, eller bestil en tid i formularen. 

Book tid hos Bilcentrum i Skanderborg

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Skanderborg

Hos Skanderborg Bilcentrum får du en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse, uden at det går udover kvaliteten. Vores dygtige medarbejdere sørger altid for en undervognsbehandling og rustbeskyttelse i høj kvalitet. Vi bestræber os på hver eneste gang at give kunden en god og tryg oplevelse.

Vi er en del af SUVOs garantiordning og kan derfor tilbyde helt op til 99 års garanti på din rustbeskyttelse.

Det er ikke kun SUVOs fantastiske garanti, der er en fordel ved at få foretaget en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse af din bil. Nej, der er mange fordele ved at give den rette behandling til din bil.

Du kan se nogle af fordelene herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

SUVO Skanderborg er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Skanderborg. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Åbningstider

Man – tors: 07:30 – 15:30
Fre: 07:30 – 15:00

Besøg os

Grønlandsvej 6
8660 Skanderborg

Anmeld din oplevelse hos os

Back to top