Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Odense - Byens Bilpleje Odense

Book tid i kalenderen

Byens Bilpleje tilbyder Totalkonceptet. Dvs. du får brancheekspertise indenfor kosmetisk klargøring, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse og udskiftning af autoglas samlet på et sted. 

Har du brug for en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse? Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Odense få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Byens Bilpleje Odense og SUVOs produkter gavner dig og din bil

  • Forlænger bilens levetid
  • Øger sikkerheden
  • Øger bilens værdi
  • Giver en bedre biløkonomi

Som bilejer i Danmark har vi nogle rigtig dårlige forudsætninger for sunde og rustfrie biler. Rusten elsker nemlig vores våde kystklima, vejsalt, kulde og sjap. Hos Byens Bilpleje Odense kan du gøre din bil en stor tjeneste: Sørg for, at den er godt beskyttet mod rust, så gør du dig selv en endnu større tjeneste.

Hos Byens Bilpleje Odense får du mange fordele med SUVOs rustbeskyttelse

Undervognsbehandling med rustbeskyttelse er nemlig forbundet med mange fordele for dig som bilejer. Når din bil er rustfri efter en behandling med SUVOs rustbeskyttelse, kan du se frem til mange rustfrie år. En rustfri bil holder længere, end en bil med rustangreb, og du får derfor glæde af din bil i flere år, end hvis du ikke undervognsbehandler. Når du har en rustfri bil, der holder længere, kan du også få en højere videresalgspris.

En rustfri bil er også ensbetydende med højere sikkerhed. Rust kan angribe vitale dele af bilen; styretøj, bremser, hjulophæng og andet, der kan have fatale følger, hvis de svigter eller går i stykker. Kør derfor trygt og sikkert med hele familien, når din bil er undervognsbehandlet.

Byens Bilpleje Odense er klar til at holde dig godt kørende

Skal Byens Bilpleje Odense undervognsbehandle din bil? Vælger du os, sørger vi ikke blot for de kommende års beskyttelse mod rust, vi sørger også for løbende vedlige hold, så du altid har den bedst beskyttede bil. Er du først i vores system, indkalder vi dig automatisk til nye behandlinger cirka hvert tredje år.

Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan gøre din bil mere sikker, mere økonomisk og mere holdbar. Få undervognsbehandlet din bil hos Byens Bilpleje Odense.

SUVO Odense er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Odense. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top