Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Odder - Autohuset Odder

Book tid i kalenderen

Autohuset i Odder tilbyder rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af alle bilmærker. Vi udfører miljøvenlig behandling og kan samtidig sikre dig Danmarks længste garanti på alle typer af behandlinger.

Autohuset er nemlig medlem af SUVOs garantiordning, som giver dig tryghed til dig og din bil i mange år fremover. Faktisk tilbyder SUVO helt op til 99 års garanti.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Odder

Hos SUVO i Odder udfører vi undervognsbehandling og rustbeskyttelse på alle slags biler. Når vi udfører opgaven, er det vigtigste for os, at håndværket er godt.

Vores erfarne og meget kompetente medarbejdere i Odder sørger altid for en undervognsbehandling og rustbeskyttelse i høj kvalitet. Vi bestræber os på hver eneste gang at give kunden en god og tryg oplevelse.

Undervognsbehandling hæver bilens pris

Det er ikke kun SUVOs fantastiske garanti, der er en fordel ved at få foretaget en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse af din bil. Nej, der er mange fordele ved at give den rette behandling til din bil.

Du kan se nogle af fordelene herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi sammensætter altid en god pris på din undervognsbehandling og rustbeskyttelse, men går samtidig aldrig på kompromis med kvaliteten, som vores erfarne medarbejdere sørger for. Har du spørgsmål til prisen på din undervognsbehandling og rustbeskyttelse, så kontakt os gerne. Vi vil hellere end gerne svare på spørgsmål omkring rustbehandling.

SUVO Odder er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Odder. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Indlevering hos Skanderborg Bilcentrum

SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Skanderborg

 

Vi har også indlevering til rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Skanderborg. Du kan trygt aflevere din bil hos Skanderborg bilcentrum som sørger for at din bil får den bedste behandling i samarbejde med SUVO Odder. 

Det særlige ved SUVO er, at de har Danmarks længste garanti for anti-rust. Derudover kommer en SUVO undervogns- og rustbehandling hele vejen rundt og forebygger rustangreb alle de steder, hvor der kan opstå rust på din bil – selv i hulrummet.
Hos Skanderborg Bilcentrum får du således en undervognsbehandling og rustbeskyttelse med ekstra lang garanti mod rustgennemtæring på alle bilmodeller.

Såfremt du gerne vil høre mere om Skanderborg Bilcentrum, eller du ønsker at bestille en tid til at få udført en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse af din bil, er du altid meget velkommen til at kontakte os på 87 93 29 00, eller bestil en tid i formularen. 

 

Læs mere om Skanderborg Bilcentrum

Skanderborg Bilcentrum

Book tid hos Bilcentrum i Skanderborg

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top