Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Maribo - An10rust ApS

Book tid i kalenderen

An10rust ApS er et erfarent autoværksted med mange års erfaring indenfor rustbeskyttelse samt undervognsbehandling.

Som kunde hos os kan du forvente kvalitetsarbejde til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi tilbyder Danmarks længste garanti, og vi er med i FDM’s kontrolordning, hvor de løbende laver stikprøvekontrol af bilerne.

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Maribo få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse på Lolland

SUVOs landsdækkende netværk af rustbeskyttelsescentre dækker også Lolland, hvor An10rust Aps sørger for undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Så leder du efter undervognsbehandling på Lolland, så er An10rust Aps det helt rette sted.

An10rust's store erfaring inden for undervognsbehandling og rustbeskyttelse sikrer, at din bil får de bedst mulige betingelser i det danske vejr, som er rent guf for rust. Blæst, slud og vejsalt om vinteren er nemlig alt sammen med til, at rust får fat på din bil.

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe – også hvis du har brug for rådgivning og vejledning til en kommende rustbeskyttelse. Med mange års erfaring med undervognsbehandling på Lolland er vi klar til at give dig god service og tryghed.

 

Fordele og priser på rustbeskyttelse på Lolland

Der er en lang række af fordele ved at give din bil en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse hos An10rust aps. Udover at du altid er sikret et solidt og veludført stykke arbejde, så får du også med SUVO-garantien op til 99 års dækning.

Fordele ved SUVO-undervognsbehandling:

  • Bilens levetid forlænges
  • Sikkerhed og tryghed
  • Antallet af værkstedsregninger falder
  • Videresalgsprisen stiger

 

Priser på undervognsbehandling og rustbeskyttelse afhænger af mange forskellige parametre såsom din bils alder og stand. Vi står dog altid klar til en snak om priser på undervognsbehandling, så har du spørgsmål til priser eller mere generelle ting, så er du mere end velkommen.

 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Åbningstider

Man - Fre: 07.30 - 17:00
Lørdag: 10.00 - 12.00 

Kontakt os

Tlf.: 54 75 76 77
Email.: info@jau2.com

Besøg os

Victor Kolbyes Vej 9
4930 Maribo

Anmeld din oplevelse hos os

Back to top