Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Låsby - Låsby Rustbeskyttelse

Book tid i kalenderen

Hos Låsby Rustbeskyttelse, tilbyder vi kvalitetsbevidst undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil.

Rustbeskyttelsescentret har siden 70´erne haft til huse på adressen. Så vi har adgang til mange års erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

Opdateret med nyt udstyr og nyeste teori kan vi klare mange forskellige typer af biler.

Vi bestræber os på at give kunderne en professionel service, hver eneste gang.

Det er vigtigt at få rustbehandlet din bil, for det danske vejr kan være særdeles hårdt for den. Blæst, slud og vejsalt om vinteren, er alt sammen med til og give rusten mulighed for at angribe din bil.

Rustbeskyttelsescenteret i Låsby er medlem af SUVOs garantiordning, hvilket giver stor tryghed til dig og din bil.

Faktisk tilbyder SUVO Danmark den længste garanti på rustbeskyttelse – helt op til 99 år.

Book tid i kalenderen

Låsby Rustbeskyttelse, har et stærkt team af dedikerede medarbejdere. Der står klar til og hjælpe dig, med at forlænge levetiden på din bil, med en effektiv SUVO rustbeskyttelse.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Låsby

Hos Låsby Rustbeskyttelse tilbyder vi med vores mange års erfaring kvalitetsbevidst undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Vi bestræber os på hver eneste gang at give kunderne professionel service.

Det er vigtigt at lade Låsby Rustbeskyttelse behandle din bil, for det danske vejr kan være særdeles hårdt for den. Blæst, slud og vejsalt om vinteren er nemlig alt sammen med til at give rusten mulighed for at angribe din bil.

Undervognscenteret i Låsby er medlem af SUVOs garantiordning, hvilket giver stor tryghed til dig og din bil. Faktisk tilbyder SUVO Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse – helt op til 99 år.

Undervognsbehandling forlænger bilens levetid

SUVOs garantiordning er ikke den eneste fordel, der er ved at få foretaget en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Låsby. Herunder finder du en række af andre fordele ved rustbeskyttelse af din bil:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi forsøger altid at give en god pris på din bils undervognsbehandling og rustbeskyttelse, men går samtidig aldrig på kompromis med kvaliteten, der er i top. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til priserne på undervognsbehandling, eller hvis du bare har generelle spørgsmål.

SUVO Låsby er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Låsby. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top