Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Kolding - Byens Bilpleje Kolding

Book tid i kalenderen

Hos Byens Bilpleje Kolding har vi i løbet af de sidste mange år arbejdet med professionel rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af biler. Vi kan hjælpe til med både undervognsbehandlinger samt rustbeskyttelse af alle typer af biler – uanset mærke og model.

En antirustbehandling hos Byens Bilpleje.com omfatter et 10 punkts program, og i alle tilfælde afmonteres inderskærmene fra bilen.

Der behandles efter ML-metoden, hvilket vil sige, at der bores huller i karosseriet efter et detaljeret sprøjteskema, som er udarbejdet specielt til den pågældende bil.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Rustbeskyttelse ved Byens Bilpleje Kolding

Sørg for mange flere kilometer på landevejen i din bil, en bedre totaløkonomi og større sikkerhed: få undervognsbehandlet din bil hos Byens Bilpleje Kolding med SUVOs kvalitetsprodukter. Vores mange års erfaring og gode håndværk sikrer dig et godt resultat, mens SUVOs rustbeskyttelse giver dig op til 18 års garanti.

Virker rustbeskyttelsen fra SUVO?

På kun 80 timer testkører SUVO deres rustbeskyttelse i to dage. Et saltkammer simulerer så barske forhold, at det på 80 timer svarer til to års kørsel på danske landeveje med alt, der hører sig til at kulde, fugt, vejsalt og sjap. SUVO tester løbende produkterne og sørger for, at de altid leverer det bedst tænkelige resultat – og det er derfor, du kan få op til 18 års garanti på en undervognsbehandling.

Når det er en god idé at undervognsbehandle din bil, hænger det sammen med, at det danske klima er ekstremt appetitvækkende for rusten, fordi kulde og det fugtige vejr er optimale forhold for rustangreb på din bil. De fleste biler er produceret i et andet klima, og de er fra fabrikken ofte kun overfladisk behandlet med rustbeskyttelse. Men det er ikke nok, når bilen skal beskyttes mod rusten i det danske klima.

Hos Byens Bilpleje Kolding er det vigtigt, at vores kunder altid får det bedste resultat, så bilen er bedst muligt beskyttet mod rust – og det er vigtigt for SUVO, at deres produkter bliver benyttet korrekt. Derfor er SUVO en gang om året på besøg for at tjekke anvendelsen af produkterne. FDM kontrollerer også jævnligt helt uvildigt produkterne, så vi er sikre på, at de virker efter hensigten.

Mange fordele med undervognsbehandling

Der er mange positive effekter ved at undervognsbehandle din bil.

  • Bilen får ofte en højere videresalgspris
  • Når bilens vitale dele er rustfri, bliver sikkerheden højere
  • En rustfri bil holder længere

Hos Byens Bilpleje Kolding er du sikker på god rådgivning og godt håndværk

Det er vigtigt, at du får god rådgivning og service, når du vil have din bil undervognsbehandlet. Det handler om at få bilen behandlet og efterfølgende få den genbehandlet til tiden. Det hjælper vi dig med hos Byens Bilpleje Kolding, hvor vores mange års erfaring og SUVOs rustbeskyttelse hjælper dig med at passe godt på din bil og gøre din biløkonomi bedre. Kontakt os i dag og hør mere.

SUVO Kolding er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Kolding. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top