Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Køge - Køge Undervognscenter

Book tid i kalenderen

Køge Undervognscenter ApS er stolte over, at kunne byde dig velkommen til et af Danmarks største og mest moderne undervognscentre, hvor vi tilbyder kvalitetsbevidst rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

Vi renoverer og investerer løbende i vores forretning, så vi altid ligger i spidsen med lifter, sprøjteudstyr, vask og tørrefaciliteter, som skal sikre bedre arbejdsforhold når der rustbeskyttes.

Med de nyeste sprøjtediagrammer og informationer, er vi i stand til at udføre førsteklasses arbejde hver gang. Alle biler, der forlader sprøjtekabinen hos Køge Undervognscenter, er blevet dobbelt kontrolleret, hvilket gør, at vi undgår evt. fejl.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling 

Undervognsbehandling og Rustbeskyttelse af alle bilmærker

Høj kvalitet til fornuftige priser

Har du en gammel eller ny bil, som ikke er undervognsbehandlet eller rustbeskyttet? Så er det en god investering, at få dette gjort. Biler i Danmark er ekstra udsatte grundet det fugtige vejr, samt store forbrug af salt og grus i de kolde måneder - Dette gør sig også gældende for
el- og hybridbiler. Med en grundig undervognsbehandling beskyttes bilen undervogn mod rust, og forlænger bilens levetid.

Hos Køge Undervognscenter har vi mange års erfaring med rustbeskyttelse og undervognsbehandling, af en lang række forskellige biltyper og mærker. Hertil er vi SUVO-Partner, hvilket gør, at vi kan tilbyde Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse af biler. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af denne. Hertil tilbyder vi konkurrencedygtige priser. Køge Undervognscenter er således et trygt og godt valg, hvis du skal have foretaget en holdbar undervognsbehandling.

Undervognsbehandling efter dine behov

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre alle typer opgaver. Dette gælder uanset kompleksiteten af opgaven. Vi er af den overbevisninger, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt.

Vi lytter derfor altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi den korrekte løsning til din bil - Til den absolut bedste pris.

Med hænderne skruet rigtigt på og med speciale inden for undervognsbehandling, kan vi også udføre rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af el- og hybridbiler. Hos Køge Undervognscenter sørger vi således for, at din el- eller hybridbil bliver behandlet med samme kvalitet som alle andre biler.

Book din undervognsbehandling i dag

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Hos Køge Undervognscenter tager vi gerne en uforpligtende snak omkring din opgave. Hertil giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon: 60 14 69 34 eller på e-mail: info@suvo-koege.dk.
Du kan også booke en tid til undervognsbehandling allerede i dag, ved at trykke på ‘Book tid’ oppe i højre hjørne - Vi ser frem til at høre fra dig.

SUVO Køge er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Køge. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top