Skip to main content

UNDERVOGNSBEHANDLING OG RUSTBESKYTTELSE HOS

SUVO Givskud - Bilbeskytteren A/S

Book tid i kalenderen

Bilbeskytteren A/S er et erfarent og kvalitetsbevidst værksted i Givskud med stor erfaring indenfor undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler.
Vi kan udfører effektiv rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af mange forskellige typer af biler – og af alle mærker.

Vi har landets mest avanceret udstyr og kan klare alle opgaver lige fra de helt små personbiler til de største varevogne. Vi har også stor ekspertise inde for veteranbiler og andre specielle opgaver.

Vores medarbejdere får løbende uddannelse, så de altid er på forkant med udviklingen. Alle biler bliver sprøjtet efter de nyeste sprøjteskemaer og med de nyeste produkter. Skulle du have en speciel bil, kan vi oplyse, at her hos Bilbeskytteren har vi sprøjteskemaer til alle biler.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Givskud få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Givskud

Leder du efter undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Givskud, så er Bilbeskytteren det helt rette sted at tage hen. Det kvalitetsbevidste og erfarne værksted står altid klar til at hjælpe dig og din bil.

Vi udfører effektiv rustbeskyttelse af din bil og gør det på mange forskellige mærker og typer af biler. Vi ved, hvor hårdt det danske vejr kan være på bilerne, der hvert år lever med høj risiko for rust på grund af blæst, slud og vejsalt om vinteren.

Bilbeskytteren er en del af SUVO-kæden, og derfor kan du være stensikker på at få lavet en solid og veludført stykke rust- eller undervognsbehandling.

Mange fordele ved rustbeskyttelse

Det har en lang række af fordele at få foretaget en undervognsbehandling i Givskud hos Bilbeskytteren. Der er nemlig mange ting at glæde sig til ved en rustbehandling, udover at du med SUVO-garantien får rustbeskyttelse i op til 99 år.

Fordelene ved en undervognsbehandling:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Ligesom kvaliteten og servicen altid er i fokus, så er det at give dig den rigtige pris på undervognsbehandlingen selvfølgelig også. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og du er altid velkommen til at kontakte os for priser på rustbeskyttelse.

 

SUVO Givskud er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Givskud. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top