Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Esbjerg - Byens Bilpleje Esbjerg

Book tid i kalenderen

Byens Bilpleje og SUVO tilbyder en rustbeskyttelse, der forlænger din bils levetid. Det er en garanti. Vi er så sikre på vores behandling, at du får branchens længste garantiordning. Derudover har vi 4 punkter, der gør det let og overskueligt at se, hvorfor en rustbeskyttelse er uundværlig. Vi tilbyder også undervognsbehandling.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Esbjerg få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Virker SUVOs rustbeskyttelse hos Byens Bilpleje Esbjerg?

Det korte svar er ja. Det kan altid betale sig at behandle bilen med SUVO rustbeskyttelse. Din bil er sikkert produceret hos producenter i det sydligere Europa, i Asien eller USA, hvor de ikke er bygget til at modstå et råt, køligt, vådt og ruskende klima som det danske kystklima – især ikke det man finder på vestkysten omkring Byens Bilpleje Esbjerg. Mange biler er beskyttet fra fabrikken, men det er sjældent nok, og det kan derfor altid betale sig at supplere med en god og grundig undervognsbehandling, som vil beskytte din bil mod rust – og med SUVOs garanti er du garanteret effektiv beskyttelse mod det barske vejr i Esbjerg om omegn.

Med en SUVO beskyttelse får du:

  • Længere levetid
  • Større sikkerhed
  • Bedre økonomi
  • Højere værdi

Din bil er ekstra udsat i Danmark, hvor kystklimaet – især i en vestjysk by som Esbjerg – med sit våde og ruskende vejr med havsalt i luften og vejsalt om vinteren, gør livet ekstra sårbart for din bil. Det er ganske enkelt guf for rusten, når ubeskyttede biler befinder sig tæt på Vesterhavets brusen. Gør din bil den tjeneste at være beskyttet mod rusten, og gør samtidig dig selv den store tjeneste at passe godt på din bil i de kommende år.

SUVO Esbjerg er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Esbjerg. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top