Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Ebeltoft - Østjysk Undervognscenter

Book tid i kalenderen

Hvis du ønsker hjælp til rustbeskyttelse eller undervognsbehandling af din bil, så er Østjysk Undervognscenter i Ebeltoft et rigtigt godt bud. Vi besidder mange års erfaring i at udføre undervognsbehandling og rustbeskyttelse af mange forskellige biltyper.

Vi har i tidens løb udført rustbehandlinger samt undervognsbehandling på en bred vifte af forskellige typer af biler og kan som en del af den landsdækkende kæde SUVO sikrer dig en effektiv og miljøvenlig behandling af din bil.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

Bemærk: Kalenderen viser den første ledige dato 

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Mulighed for kundebil

Imens du venter på at få en sund vogn, kan du leje vores kundebil til en meget fordelagtig pris.

Kr. 100,- pr. dag, inkl. moms + benzin

 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Nyt fra Østjysk Undervognscenter

Hop ind på Facebook og giv vores side et like, her får du altid seneste nyt fra vores center, gode tilbud og gode tips. Her kan du også stille os spørgsmål til din rustbeskyttelse. 

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Ebeltoft

Skal du bruge rustbeskyttelse på Djursland, så slå vejen forbi Ebeltoft, hvor Østjysk Undervognscenter altid står klar til at give en god service og behandling. Vi har i tidens løb udført rustbehandlinger på en lang række forskellige biler og er som medlem af den landsdækkende kæde SUVO garant for effektiv og miljøvenlig behandling af din bil.

At rustbeskytte sin bil er med til at forlænge levetiden, så bilen holder i mange år. Det vil altid være en god investering at give din bil en undervognsbehandling eller en rustbeskyttelse. Det danske vejr kan nemlig være ganske barsk mod din bil.

Mange fordele ved rustbeskyttelse

En undervognsbehandling i Ebeltoft hos Østjysk Undervognscenter har en lang række fordele. For udover at du med SUVO-garantien får rustbeskyttelse i op til 99 år, så er der også tryghed at hente og penge at spare.

Fordelene tæller blandt andet:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Ligesom vi altid bestræber os på at give den bedste service, så bestræber vi os også altid på at give dig den bedst mulige pris. Vi går dog på ingen måde på kompromis med kvaliteten, og har du spørgsmål til priser på undervognsbehandling, så kontakt os gerne. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top