Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Bogø - Bogø Bilcenter

Hos Bogø Bilcenter kan vi både hjælpe dig med undervognsbehandling samt rustbeskyttelse af din bil. Med manges års erfaring samt et stort fokus på kvalitet og god service, er vi det helt rigtige kort at have på hånden for dig, der gerne vil beskytte din bil imod rust og dermed forlænge bilens levetid.

Bogø Bilcenter er med i den landsdækkende kæde, SUVO, hvilket giver os mulighed for at kunne tilbyde Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse. Dette er et kvalitetsstempel og en sikkerhed for, at du som kunde hos Bogø Bilcenter får udført et solidt og gedigent arbejde af høj kvalitet.

Vi behandler IKKE Varevogne – Pick-up – Busser samt Autocamper.

 

Bestil tid på Tlf.: 55 89 46 12

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Bogø

Det er vigtigt at sørge for, at din bil får undervognsbehandling jævnligt. At den er velbehandlet er særligt vigtigt for dens levetid, men behandles undervognen ikke, betyder det et fald i dens værdi – og dermed et økonomisk tab for dig.

Hos SUVO Bogø tilbyder vi behandling af undervognen på alle slags biler. Når vi udfører opgaven, er det vigtigste for os, at håndværket er godt.

Udover at tilbyde undervognsbehandling tilbyder vi også komplet rustbeskyttelse til biler. En sådan behandling er vigtig for din bil, da den forebygger angreb af rust, som kan ødelægge bilen.

Hos SUVO Bogø foretages rustbeskyttelse ikke kun på bilens undervogn. Beskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Om SUVO Bogø

Hos SUVO Bogø har vi undervognsbehandlet biler i over 20 år. Hos os får du et godt produkt og din bil er i trygge hænder hos Indehaver Claus Schmidt, der selv sprøjter din bil og sørger for, at inder skærme og bundplader bliver afmonteret, for at kunne udføre en ordentlig behandling. Vi skal ikke kontrollere os selv, så derfor betaler vi for, at din bil kan blive udtrukket til stikprøvekontrol hos FDM, hvor du får en rapport og vi får en rapport over behandlingen, det er din sikkerhed for et godt udført arbejde.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top