Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Skive - Bjarne Nielsen

Book tid i kalenderen

Det skal være nemt at være bilejer! Sådan rigtig nemt. Der skal ikke være noget at være i tvivl om, og du skal altid kunne få kompetent rådgivning hvad enten du er på udkig efter at købe en bil eller har brug for værkstedsservice eller rustbeskyttelse.

Det samme gælder kvaliteten – den skal være helt i top. Sådan er det at handle hos Bjarne Nielsen.

Hos Bjarne Nielsen i Skive kan vi udføre rustbeskyttelse og undervognsbehandling af mange forskellige typer af biler – uanset mærke og model. Du kan derfor være sikker på, at vores kompetente medarbejdere har fuldstændig styr på undervognsbehandling og rustbeskyttelse til netop din bil.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Skive

Bjarne Nielsen i Skive er et erfarent autoværksted med stor erfaring indenfor undervognsbehandling samt rustbeskyttelse af biler.

Som en del af SUVO-kæden, betyder dette for dig som bilejer, at du får lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. 

Der er mange fordele ved undervognsbehandling

Bjarne Nielsen i Skive er medlem af SUVOs garantiordning, hvilket giver dig en helt unik rustbeskyttelsesgaranti som bilejer. Du får nemlig helt op til 99 års garanti hos SUVO. 

Der er dog også mange andre fordele ved en rustbeskyttelse:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi ved, at prisen på undervognsbehandling og rustbeskyttelse har stor betydning. Derfor bestræber vi os på hver gang at give dig den bedst mulige pris på din rustbeskyttelse eller undervognsbehandling. Har du spørgsmål til priserne på undervognsbehandling, så kontakt os gerne. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig og din bil.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top