Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Holstebro

Book tid i kalenderen

SUVO Holstebro er et erfarent og kvalitetsbevidst værksted med mere end 30 års erfaring med både rustbeskyttelse samt undervognsbehandling.

Hos os er du sikret et solidt og veludført stykke arbejde, hvor kvalitet er sat i centrum, og hvor du altid kan forvente topprofessionel og seriøs rådgivning, så du er sikret det bedste resultat.

Kundernes tillid betyder alt for os.

Derfor er vi meget omhyggelige med behandlingen og kontrol af den enkelte bil. Vi tilbyder Danmarks længste garanti, som lyder på hele 99 år, da vi er en del af SUVOs garantiordning. Vi er med i FDM’s kontrolordning, hvor de løbende laver stikprøvekontrol af bilerne. Alt dette gør, at vi føler os godt klædt på til opgaven.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Holstebro

Hos SUVO Holstebro er vi meget omhyggelige med behandlingen og kontrol af den enkelte bil. 

Der er en lang række fordele forbundet med en undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos SUVO Holstebro. For udover ovenstående får din bil følgende ud af en behandling i vores værksted:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Hos SUVO Holstebro foretages rustbeskyttelse ikke kun på bilens undervogn. Beskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Prisen på rustbeskyttelsen afhænger meget af blandt andet af mærke og model, samt din bils alder og stand.

 

SUVO Holstebro er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Holstebro. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top