Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Hjørring - Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter

Book tid i kalenderen

Hjørring Rustbeskyttelse er et værksted med fokus på kvalitet, grundighed og professionel rådgivning.
Med stor erfaring indenfor undervognsbehandling samt rustbeskyttelse på biler af alle mærker kan vi hjælpe dig som bilejer med at forlænge din bils levetid med en miljørigtig og effektiv rustbeskyttelse.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Hjørring få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hjørring

Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter sørger for, at din bil får undervognsbehandling jævnligt. At den er velbehandlet er særligt vigtigt for dens levetid, men behandles undervognen ikke, betyder det et fald i dens værdi – og dermed et økonomisk tab for dig.

Hos SUVO Hjørring behandler vi undervognen og sørger for rustbeskyttelse på alle slags biler. Vi sørger altid for, at håndværket er godt med vores meget kompetente medarbejdere. Vi tilbyder både undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hjørring og omegn.

Det er vigtigt for din bil at få en undervognsbehandling, så forebyggelsen af rust bliver styrket. SUVO Hjørring sørger for, at det ikke kun er din bils undervogn, der bliver rustbeskyttet. Nej, rustbeskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Garanti, fordele og priser på undervognsbehandling i Hjørring

Du er med en SUVO-garanti sikker på at få den rette behandling og rustbeskyttelse i Hjørring. Garantien dækker helt op til 99 år, så du trygt kan sætte dig ud i din bil i det danske vejr, der er guf for rust.

Der er mange variabler, når prisen på en undervognsbehandling skal fastsættes. Prisen på rustbeskyttelsen afhænger af både bilens stand, alder og biltypen, men tag gerne fat i os, så kan vi tage en snak om din pris på rustbeskyttelse.

Udover en lang garanti og gode priser på rustbeskyttelse, så er der en lang række af fordele ved at lade din bil få en behandling hos SUVO i Hjørring. Det er blandt andet:

  • Forlængelse af bilens levetid
  • Sikkerhed og tryghed på vejene
  • Færre værkstedsregninger
  • Højere videresalgspris

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top