Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Hjørring - Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter

Book tid til undervognsbehandling →

Hjørring Rustbeskyttelse er et værksted med fokus på kvalitet, grundighed og professionel rådgivning. For dig der bor i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev eller et andet sted i Nordjylland er vi dit lokale undervognscenter med stor ekspertise.

Med stor erfaring indenfor undervognsbehandling samt rustbeskyttelse på biler af alle mærker kan vi hjælpe dig som bilejer med at forlænge din bils levetid med en miljørigtig og effektiv rustbeskyttelse.

Find en tid til undervognsbehandling i Hjørring/Nordjylland der passer dig →

 Fuldt booket  Ledig

Find pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse:

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Hjørring/Nordjylland få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

SUVO Hjørring er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Hjørring. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hjørring/Nordjylland

Hjørring Rustbeskyttelse og Polercenter sørger for, at din bil får undervognsbehandling jævnligt. At den er velbehandlet er særligt vigtigt for dens levetid, men behandles undervognen ikke, betyder det et fald i dens værdi – og dermed et økonomisk tab for dig.

Hos SUVO Hjørring behandler vi undervognen og sørger for rustbeskyttelse på alle slags biler. Vi sørger altid for, at håndværket er godt med vores meget kompetente medarbejdere. Vi tilbyder både undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hjørring og omegn.

Det er vigtigt for din bil at få en undervognsbehandling, så forebyggelsen af rust bliver styrket. SUVO Hjørring sørger for, at det ikke kun er din bils undervogn, der bliver rustbeskyttet. Nej, rustbeskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

For dig, der bor i Brønderslev eller Hirtshals er det nemt at finde SUVO Hjørring fra afkørsel <3> på Hirtshalsmotorvejen.

Garanti, fordele og priser på undervognsbehandling i Hjørring

Du er med en SUVO-garanti sikker på at få den rette behandling og rustbeskyttelse i Hjørring. Garantien dækker helt op til 99 år, så du trygt kan sætte dig ud i din bil i det danske vejr, der er guf for rust.

Der er mange variabler, når prisen på en undervognsbehandling skal fastsættes. Prisen på rustbeskyttelsen afhænger af både bilens stand, alder og biltypen, men tag gerne fat i os, så kan vi tage en snak om din pris på rustbeskyttelse.

Udover en lang garanti og gode priser på rustbeskyttelse, så er der en lang række af fordele ved at lade din bil få en behandling hos SUVO i Hjørring. Det er blandt andet:

  • Forlængelse af bilens levetid
  • Sikkerhed og tryghed på vejene
  • Færre værkstedsregninger
  • Højere videresalgspris

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top