Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Hillerød - Byens Bilpleje Hillerød

Hos Byens Bilpleje i Hillerød

SPAR 25% på rustbeskyttelse

Brug rabatkoden "SEPTEMBER" når du booker tid online

Book tid til undervognsbehandling →

Byens Bilpleje i Hillerød tilbyder Totalkonceptet. Dvs. du får brancheekspertise indenfor kosmetisk klargøring, rustbeskyttelse, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse, undervognsbehandling og udskiftning af autoglas samlet på et sted.

For dig der har brug for undervognsbehandling i Nordsjælland/Hillerød er det nemt og bekvemt at booke en tid hos Byens Bilpleje i kalenderen her på siden.

Find en tid til undervognsbehandling i Hillerød/Nordsjælland →

 Fuldt booket  Ledig

Find pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse:

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Hillerød/Nordsjælland - Byens Bilpleje, få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Rustbeskyttelse og undervognsbehandling ved Byens Bilpleje Hillerød/Nordsjælland

Byens Bilpleje i Hillerød tilbyder Totalkonceptet. Dvs. du får brancheekspertise indenfor kosmetisk klargøring, autolakering, buleopretning uden efterlakering, rustbeskyttelse og udskiftning af autoglas samlet på et sted.

Få SUVOs rustbeskyttelse hos Byens Bilpleje Hillerød/Nordsjælland

Gør noget godt for din bil og få helt op til 18 års garanti på din undervognsbehandling! Det giver vi, fordi SUVOs rustbeskyttelse er blandt de bedste i Danmark. De seneste 30 år er det blevet udviklet til at være det kvalitetsprodukt, det er kendt for i dag.

SUVOs rustbeskyttelse er udviklet i Danmark, og det passer derfor til det danske klima: fugt, sjap, vejsalt og lave temperaturer, som er ideelle forhold for rustangreb.

De fleste bilproducenter producerer deres biler under varmere himmelstrøg, og de er fra samlebåndet bestemt ikke forberedt på at modstå det danske klimas barske forhold og rustens aggressivitet under så gunstige forhold.

Derfor er det en rigtig god idé at få undervognsbehandlet din bil – også selvom den er helt ny. Det ofte overfladiske rustbeskyttelse fra fabrikken er ikke nok til at modstå rustangreb i det danske klima.

Mange fordele med rustbeskyttelse

Med en undervognsbehandling er du sikret, at din bil holder længere, at den er mere sikker at køre i, og at bilens totaløkonomi bliver forbedret.

Rustangreb kan risikere at sætte sig på bilens vitale dele som bremserne, hvilket kan resultere i tragiske ulykker, hvis rusten får fri leg til at gnave løs i metaldelene. Rustbeskytter du din bil, kan du forebygge risikoen for alvorlige ulykker, når du er sikker på, at din bil er beskyttet mod rustangreb.

For at sikre at rustbeskyttelsen er effektiv og at SUVOs produkter bliver anvendt korrekt, bliver produktet og metoden kontrolleret. FDM udfører også en uvildig kontrol, så kvaliteten er kontrolleret og altid i top.

Få råd og vejledning hos Byens Bilpleje Hillerød

Hos Byens Bilpleje Hillerød har vi mange års erfaring med bilpleje og undervognsbehandlinger i Nordsjælland. Med SUVOs produkter og vores erfaring og håndværk, er du sikret den bedste behandling til din bil.

Vi er din rådgiver og hjælper dig til at få undervognsbehandlet din bil, både når den er brugt og helt fra ny, og vi hjælper dig med automatiske indkaldelser, så din bil altid er godt beskyttet. Kontakt os i dag og hør nærmere om SUVOs undervognsbehandling.

 

SUVO Hillerød er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Hillerød. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top