Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Herning - Herning Undervognscenter

Book tid i kalenderen

Herning Undervognscenter er et kvalitetsbevidst værksted i Herning med mere end 30 års erfaring indenfor både rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af biler.

Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til, at arbejdet bliver gjort godt og grundigt. Derfor betyder erfaring og know how utroligt meget. Medarbejderstaben er rutineret og arbejder ud fra fastlagte normer og krav.

Vi arbejder bl.a. med TV-kameraer til inspektion og kontrol af det udførte arbejde. Det betyder, at vi – eller vore kunder – kan se omfanget af det udførte arbejde.

Derfor kan vi også sige, at du hos Herning Undervognscenter får en af landets bedste undervognsbehandlinger, når vores erfarne medarbejdere arbejder med en af landets bedste rustbeskyttelser, SUVOs rustbeskyttelse.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Mulighed for lånebil

Som noget nyt kan vi nu tilbyde en kundebil i forbindelse med at din bil bliver rustbeskyttet hos Herning Undervognscenter.

Det kan være svært at undvære sin bil, derfor kan vi nu tilbyde dig at leje en af vores kundebiler til en fast lav pris. Så er du godt kørende selvom din bil bliver undervognsbehandlet.

Lille personbil: kr. 125,-/døgnet

 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Nyt fra Herning Undervognscenter

Hop ind på Facebook og giv vores side et like, her får du altid seneste nyt fra vores center, gode tilbud og gode tips. Her kan du også stille os spørgsmål til din rustbeskyttelse. 

SUVO Herning er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Herning. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Fordele med SUVOs rustbeskyttelse og undervognsbehandling hos Herning Undervognscenter

I Danmark har rusten et ekstra godt tag i bilernes metal. Regn, blæst, kulde, rusk, vejsalt, sjap – det er rustens livret, som der er meget af i Danmark. Din bil er sikkert produceret under varmere himmelstrøg, hvor den fra fabrikken ikke er forberedt på, hvad der venter den, når den kommer ud på de danske landeveje. Lad os hjælpe dig med at passe bedre på din bil. Hos Herning Undervognscenter får du med SUVOs rustbeskyttelse:

Fordele med SUVOs rustbeskyttelse hos Herning Undervognscenter

  • En bil, der holder flere år
  • Mere sikkerhed og tryghed
  • Flere penge ved evt. videresalg
  • En sundere bil med færre værkstedsbesøg

Vi giver dig en helt unik garanti, der er branchens længste. Det er et resultat af mange års erfaringer og udvikling, der sammen med SUVOs forskning gør os så sikre på vores produkt, at du får branchens bedste garantivilkår.

Sammen med garantien giver SUVO dig også en hel række fordele. Du kan se frem til mange flere oplevelser med din bil på landevejen, når du undervognsbehandler med SUVOs rustbeskyttelse hos Herning Undervognscenter.

Øg sikkerheden med SUVOs rustbeskyttelse hos Herning Undervognscenter

Rust har en kedelig vane med at gnave løs på nogle af bilens mere vitale dele, som kan ende fatalt, hvis bremser, styretøj eller andre dele pludselig svigter under kørslen. Kører du meget med din familie, er der derfor en god grund i at investere i en undervognsbehandling med SUVOs rustbeskyttelse. Kilometerne bliver mere sikre, men antallet af kilometer stiger potentielt faktisk også. Det gør det, fordi rustbeskyttelse forlænger bilens levetid og lader jer se frem til mange flere års makkerskab på landevejen.

Kontakt Herning Undervognscenter, og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for at gøre din bil mere, sikker, mere holdbar og billigere at køre i.

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top