Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Hedensted - Hedensted Antirust og bilpleje

Book tid i kalenderen

Vores center tilbyder din bil mange forskellige former for rustbeskyttelse.

Undervognsbehandling, lakforsegling, dybdegående lakrens, sæderens m.m.
Vi udfører seriøst kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Vi er medlem af SUVO Garantiforening, hvilket betyder vi kan tilbyde op til 99 års garanti på din undervognsbehandling.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hedensted

Hedensted Antirust og Bilpleje sørger for undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hedensted og Horsens-området. Det meget erfarne personale og værksted står altid klar til at hjælpe med at rustbeskytte din bil, så den kan holde sig i mange år fremover.

Hedensted Antirust og Bilpleje sørger for effektiv rustbeskyttelse af din bil til gode priser, så den kan holde til det danske vejr. Det kan nemlig være utroligt hårdt for din bil at køre rundt i blæst, slud og på veje, hvor der er strøget vejsalt.

Værkstedet i Hedensted er samtidig en del af SUVO-kæden, så du er sikret en solid behandling af din bil. Du kan trygt få lavet en undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos Hedensted Antirust og Bilpleje.

Fordele ved undervognsbehandling

Der ligger en masse fordele og venter, hvis du går med tanker om at få lavet en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Hedensted. Én af de vigtigste fordele er, at du med SUVOs garanti får rustbeskyttelse i helt op til 99 år. Det er alligevel noget.

Andre fordele:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi bestræber os altid på at give dig en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse, men går samtidig aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt få lavet en rustbeskyttelse hos os. Har du spørgsmål til priser på din undervognsbehandling og rustbeskyttelse, så kontakt os gerne.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top