Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Hedensted - Hedensted Antirust og bilpleje

Book tid til undervognsbehandling →

Vi er placeret i det nordlige Hedensted, kun 10 minutters kørsel fra Horsens, og vores undervognscenter tilbyder din bil mange forskellige former for rustbeskyttelse.

Undervognsbehandling, lakforsegling, dybdegående lakrens, sæderens m.m. Vi udfører seriøst kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Vi er medlem af SUVO Garantiforening, hvilket betyder at vi kan tilbyde op til 99 års garanti på din undervognsbehandling.

Find en tid til undervognsbehandling i Hedensted/Horsens der passer dig →

 Fuldt booket  Ledig

Find pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse:

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Hedensted og Horsens få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse Hedensted og Horsens

Hedensted Antirust og Bilpleje sørger for undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Hedensted og Horsens-området. Det meget erfarne personale og værksted står altid klar til at hjælpe med at rustbeskytte din bil, så den kan holde sig i mange år fremover.

Hedensted Antirust og Bilpleje sørger for effektiv rustbeskyttelse af din bil til gode priser, så den kan holde til det danske vejr. Det kan nemlig være utroligt hårdt for din bil at køre rundt i blæst, slud og på veje, hvor der er strøget vejsalt.

Værkstedet i Hedensted er samtidig en del af SUVO-kæden, så du er sikret en solid behandling af din bil. Du kan trygt få lavet en undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos Hedensted Antirust og Bilpleje.

Fordele ved undervognsbehandling

Der ligger en masse fordele og venter, hvis du går med tanker om at få lavet en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Hedensted. Én af de vigtigste fordele er, at du med SUVOs garanti får rustbeskyttelse i helt op til 99 år. Det er alligevel noget.

Andre fordele ved rustbeskyttelse:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi bestræber os altid på at give dig en god pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse, men går samtidig aldrig på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor trygt få lavet en rustbeskyttelse hos os. Har du spørgsmål til priser på din undervognsbehandling og rustbeskyttelse, så kontakt os gerne.

Hvis du bor i Horsens, finder du vores undervognsbehandling når du kører ud ad Vejlevej og drejer til venstre straks du kommer ind i Hedensted.

Du har mulighed for at booke en lånebil mens din bil bliver undervognsbehandlet, hvilket typisk tager et par dage.

SUVO Hedensted er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Hedensted. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top