Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Åsted - Brdr. Futterup I/S

Book tid i kalenderen

Brdr. Futterup i Åsted tæt på Roslev tilbyder kvalitetsbevidst undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Vores erfarne medarbejdere leverer en service i topklasse hver gang. Hos os er du altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning.

Vores medarbejdere deltager i AutoMester’s obligatoriske uddannelse, som gør, at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. Dette gør, at vores viden om bilerne spænder over alle mærker samt fra de helt nye biler til veteranbiler. Derfor ved vi også helt præcist, hvordan vi bedst rustbehandler netop din bil.

Vi forsøger altid at give en god pris på din undervognsbehandling, fordi vi ved, at prisen har betydning. Vi går dog aldrig på kompromis med vores kvalitet, og derfor kan du være sikker på, du får en rustbehandling, der er i orden. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priserne på undervognsbehandling og rustbeskyttelse.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Åsted

Leder du efter undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Roslev eller omegn, så er Brdr. Futterup den helt rette at kontakte. Vi er et SUVO-center, hvilket gør, at vi kan tilbyde SUVO-garanti på rustbeskyttelse i et helt op til 99 år.

Det er vigtigt at sørge for, at din bil får undervognsbehandling jævnligt. At den er velbehandlet er særligt vigtigt for dens levetid, men behandles undervognen ikke, betyder det et fald i dens værdi – og dermed et økonomisk tab for dig.

Hos SUVO Åsted tilbyder vi behandling af undervognen på alle slags biler. Når vi udfører opgaven, er det vigtigste for os, at håndværket er godt.

Udover at tilbyde undervognsbehandling tilbyder vi også komplet rustbeskyttelse til biler i og omkring Åsted. En sådan behandling er vigtig for din bil, da den forebygger angreb af rust, som kan ødelægge bilen.

Hos SUVO Åsted foretages rustbeskyttelse ikke kun på bilens undervogn. Beskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Andre fordele ved en rustbeskyttelse

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top