Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Århus - Byens Bilpleje Århus

Book tid til undervognsbehandling →

Ønsker du hjælp til undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil? Byens Bilpleje Århus i Lystrup tager sig kærligt af alle biltyper og -mærker og kan hjælpe dig med at sikre din bil mod rust. Vi besidder stor erfaring indenfor rustbeskyttelse og kan med Danmarks længste garanti på alle behandlinger sikre dig et veludført og langtidsholdbart resultat.

Byens Bilpleje I Århus besidder mange års erfaring indenfor undervognsbehandling samt rustbeskyttelse, hvorfor du trygt kan overlade arbejdet med rustbeskyttelse til os. Vi lægger stor vægt på at lave et solidt og veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed.

Find en tid til undervognsbehandling i Århus/Lystrup der passer dig →

 

 Fuldt booket  Ledig

Find pris på undervognsbehandling og rustbeskyttelse:

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Århus i Lystrup/Hjortshøj få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Århus - Lystrup/Hjortshøj

Leder du efter undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Århus, så er Byens Bilpleje i Lystrup et godt bud. Vores professionelle medarbejdere står altid klar til at give dig og din bil en service i høj kvalitet, i området omkring Lystrup, Hjortshøj og Aarhus Nord.

Du kan trygt lade os rustbeskytte og undervognsbehandle din bil, for vi gør altid vores ypperste for kvaliteten. Vi ved, hvor vigtigt det er at rustbehandle i det hårde danske vejr, som med slud, blæst og vinterens vejsalt er guf for rust.

Vi sørger for rustbehandlingen samt Danmarks længste garanti. Vi er nemlig med i SUVOs garantiordning, som giver dig og din bil helt op til 99 års garanti. Det giver dig tryghed i mange år fremover.

Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent at rustbeskytte din bil. Kontakt os for en snak om din bils behov, så vi kan lægge en plan sammen.

Mange fordele ved undervognsbehandling

Udover den lange garanti der giver masser af tryghed, så er der andre fordele ved en rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Du kan se en række af dem herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at høre mere om prisen på din rustbeskyttelse eller undervognsbehandling. Prisen på rustbehandlingen afhænger meget af din bils type, alder og stand, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på din undervognsbehandling i Århus.

SUVO Århus er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Århus. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top