Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Århus - Byens Bilpleje Århus

Book tid i kalenderen

Ønsker du hjælp til undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil? Byens Bilpleje i Århus tager sig kærligt af alle biltyper- og mærker og kan hjælpe dig med at sikre din bil mod rust. Vi besidder stor erfaring indenfor rustbeskyttelse og kan med Danmarks længste garanti på alle behandlinger sikre dig et veludført og langtidsholdbart resultat.

Byens Bilpleje I Århus besidder mange års erfaring indenfor undervognsbehandling samt rustbeskyttelse, hvorfor du trygt kan overlade arbejdet med rustbeskyttelse til os. Vi lægger stor vægt på at lave et solidt og veludført stykke arbejde til din fulde tilfredshed.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Århus

Leder du efter undervognsbehandling eller rustbeskyttelse i Århus, så er Byens Bilpleje i Lystrup et godt bud. Vores professionelle medarbejdere står altid klar til at give dig og din bil en service i høj kvalitet.

Du kan trygt lade os rustbeskytte og undervognsbehandle din bil, for vi gør altid vores ypperste for kvaliteten. Vi ved, hvor vigtigt det er at rustbehandle i det hårde danske vejr, som med slud, blæst og vinterens vejsalt er guf for rust.

Vi sørger for rustbehandlingen samt Danmarks længste garanti. Vi er nemlig med i SUVOs garantiordning, som giver dig og din bil helt op til 99 års garanti. Det giver dig tryghed i mange år fremover.

Mange fordele ved undervognsbehandling

Udover den lange garanti der giver masser af tryghed, så er der andre fordele ved en rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Du kan se en række af dem herunder:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at høre mere om prisen på din rustbeskyttelse eller undervognsbehandling. Prisen på rustbehandlingen afhænger meget af din bils type, alder og stand, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på din undervognsbehandling i Århus.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top