Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Aalborg - Undervognstunellen

Book tid i kalenderen hos SUVO Aalborg

Hos Undervognstunnellen i Skalborg udfører vi undervognsbehandling på biler fra Aalborg og oplanv. Vi lægger vægt på et grundigt og effektivt håndværk.

En grundig omgang undervognsbehandling er nødvendig fra tid til anden, for at din bil kan få så mange år på landevejene som muligt. Vi har stor erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler og kan med mange års erfaring samt et stort fokus på kvalitet og grundighed sikrer dig et godt resultat i forbindelse med behandling af undervognen på din bil. Undervognsbehandling er en proces, der kræver stor omhyggelighed  før alle hulrum og relevante steder er behandlet, og vi gør os umage.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig hos SUVO i Aalborg.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne hos SUVO Aalborg/Skalborg. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Del din regning op

Rustbeskyttelse af din bil er en nødvendighed for at få den til at holde i mange år, men samtidig en lidt kedelig og stor post i budgettet.

I samarbejde med Resurs Bank kan du hos SUVO Aalborg få splittet din regning op til månedlige ydelser og på den måde klare betalingen over en længere periode. 

SUVOs produkter har branchens længste garanti

Med SUVOs rustbeskyttelse får du branchens længste garanti. Det er helt unikt, at vi kan tilbyde dig så gode betingelser på garantien. Det er et resultat af mange års udvikling, forskning og erfaring

Vælger du at få en undervognsbehandling hos Undervognstunnellen i Aalborg, er du sikret, også for fremtiden, at være rustfri. Efter første behandling er du i vores system, og vi vil indkalde dig hvert 2.-3. år for at friske beskyttelsen op.

Kontakt os i dag hos Undervognstunnellen Aalborg, og hør nærmere om, hvordan vi forlænger din bils levetid.

Få din SUVO undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos Undervognstunnellen i Aalborg

For rusten er Danmark et slaraffenland, hvor vores fugtige, kolde og vindblæste klima med vintersjap og vejsalt på vejene giver de bedste levevilkår for rustangreb på bilen.

Det kan du lave om på med en undervognsbehandling med SUVOs rustbeskyttelse hos Undervognstunnellen i Aalborg. Forlæng bilens levetid med SUVOs rustbeskyttelse – og gør det trygt. Vi giver dig nemlig Danmarks længste garantiordning med livstidsgaranti på vores produkter.

Undervognsbehandling med SUVOs produkter giver din bil:

  • En forlængelse af levetiden
  • En forøgelse af sikkerheden
  • Højere videresalgspris
  • Færre værkstedsbesøg

Der er næsten kun fordele for dig som bilejer, hvis du vælger at undervognsbehandle din bil med SUVOs rustbeskyttelse hos Undervognstunnellen. Efter en behandling kan du glæde dig til, at du og din bil kan dele mange flere kilometer af de danske landeveje sammen, end hvis du ikke undervognsbehandlede bilen.

Du kan ikke blot glæde dig til flere kørte kilometer, du kan også glæde dig over flere kørte kilometer i en mere sikker bil, end tidligere. Rust kan nemlig godt lide nogle af bilens mere vitale dele som bremser, styretøj og hjulophæng, hvorfor der pludselig midt i kørslen kan ske fatale ulykker. Når du undervognsbehandler din bil, er du sikret en rustfri og mere sikker køreoplevelse.

SUVO Aalborg er FDM Fordelspartner

Som FDM-medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse og undervognsbehandling når du booker online hos SUVO Aalborg. Vælg "FDM fordelspartner" under punktet "Rabatmuligheder", når du booker tid på suvo.dk. Gennemfør bookingen, og de 15% er fratrukket prisen i ordrebekræftelsen.

Begrænsning

Rabatten gælder ikke tilvalgsprodukter og gælder kun udvalgte SUVO centre se fuld liste. Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top