Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Aabenraa - Sønderjysk Undervognscenter ApS

Book tid i kalenderen

Hos Sønderjysk Undervognscenter tilbyder vi undervognsbehandling og rustbeskyttelse til din bil. Dette er vigtigt for din bil, fordi det forlænger dens levetid.

Hos os foretages rustbeskyttelse ikke kun på bilens undervogn. Beskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Sønderjysk Undervognscenter ligger på Egevej 24, Aabenraa – lige ved motorvejens fra-/tilkørsel nr. 70.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Mulighed for kundebil

Vi ved det kan være svært at undvære sin bil. Derfor tilbyder vi udlejning af kundebil i forbindelse med rustbeskyttelse hos Sønderjysk Undervognscenter til en rigtig god pris.

Du kan derfor, uden problemer, komme videre i din hverdag imens vi tager hånd om din bil.

Pris: 125. kr. pr. dag + benzin.

Du skal selv tanke de liter benzin du har brugt, inden tilbagelevering.

 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Din autocamper har også brug for rustbeskyttelse

SUVO rustbeskyttelse kommer hele vejen rundt om din autocamper, og forebygger rustangreb alle de steder, hvor rusten kan gemme sig.

Hvis du gerne vil passe rigtig godt på dit mobile hjem, er SUVOs rustbeskyttelse og undervognsbehandling en rigtig god idé. Vores rustbeskyttelse forlænger køretøjets levetid, hæver videresalgsprisen og gør den mere sikker.

Om os

Hos Sønderjysk Undervognscenter har vi behandlet biler siden år 2000. Vi har opbygget stort kendskab til undervognsbehandling og rustbeskyttelse, og derfor er din bil i helt trygge hænder hos os. 

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring og er altid grundige i deres arbejde.

Sammenholdt med SUVO-garanti er du dækket ind i mange år fremover. Vores garanti på rustbeskyttelse og undervognsbehandling gør nemlig, at du trygt kan køre i din bil i rigtig mange år. Den lange garanti er et resultat af mange års hårdt arbejde fra vores professionelle fagfolk.

Ja, faktisk leverer SUVOs centre Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse. Det er en helt unik garanti på rustbeskyttelse, og noget vi i SUVO er meget stolte af. Skal du have foretaget rustbeskyttelse på en ny bil, kan vi faktisk garantere helt op til 99 år.

Indehaver/Direktør

Thomas Strandbygaard

Sprøjteteknikker siden 2008

Sprøjteteknikker

Trine Engmann Strandbygaard

Sprøjteteknikker siden 2018

Sprøjteteknikker

Dann Perto

Sprøjteteknikker siden 2021

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Aabenraa

Det er vigtigt at sørge for, at din bil får undervognsbehandling jævnligt. Det er særligt vigtigt for dens levetid, at den er velbehandlet. Behandles undervognen ikke, betyder det et fald i dens værdi – og dermed et økonomisk tab for dig. Apropos økonomi, så tilbyder SUVO Aabenraa gode priser på rustbeskyttelse og undervognsbehandling.

Hos SUVO Aabenraa tilbyder vi behandling af undervognen på alle slags biler. Når vi udfører opgaven, er det vigtigste for os, at håndværket er godt. Udover at tilbyde undervognsbehandling tilbyder vi også komplet rustbeskyttelse til biler i og omkring Aabenraa. En sådan behandling er vigtig for din bil, da den forebygger angreb af rust, som kan ødelægge bilen.

Det danske vejr er nemlig særdeles attraktivt for rustangreb. Derfor testkører SUVO deres rustbeskyttelse i et saltkammer i 80 timer i streg, hvilket svarer til to år på de danske veje. Det sikrer dig en grundig og solid undervognsbehandling.

Store fordele ved rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Der er mange fordele ved at få foretaget rustbeskyttelse i Aabenraa hos Sønderjysk Undervognscenter. Du kan blive din bils bedste ven, hvis du får foretaget en rustbehandling hos os. SUVOs undervognsbehandling er nemlig i topkvalitet.

Du er sikker på langt fere kilometer på landevejene, hvis du får foretaget en rustbeskyttelse hos os i Aabenraa. Rusten skal ikke være en hindring for, at din bil kan køre i mange år fremover. Udover at det er mange kilometer, så er det også mange sikre kilometer, du kommer til at kunne køre.

Fordelene er blandt andet:

  • Bilen holder i flere år
  • Du sikrer sikkerhed og tryghed
  • Videresalgsprisen bliver hævet betragteligt
  • Op til 99 års garanti
  • En generel sundere bil med færre værkstedsbesøg

Galleri

Professionel buleopretning

Bilkabuler

Motorvask - før

Motorvask - efter

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top