Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Bjerringbro - PC Auto Rustbeskyttelse

Book tid i kalenderen

Hos PC Auto i Bjerringbro forsøger vi altid at give dig en god pris på din undervognsbehandling. Priser på rustbeskyttelse kan variere alt afhængig af bilens type og alder, men du er altid velkommen til at kontakte PC Auto, hvis du har spørgsmål til prisen på undervognsbehandlingen eller selve behandlingen.

Brug kalenderen og find en tid der passer dig.

 Fuldt booket  Ledig

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Bjerringbro

PC Auto i Bjerringbro sørger for både rustbeskyttelse og undervognsbehandling – og det gør vi med stor erfaring i rygsækken. Vi har over 35 års erfaring i branchen, og vores kompetente medarbejdere er altid klar til at give dig og din bil en behandling i høj kvalitet.

Vi bestræber os i den grad på at give dig den allerbedste service og den bedste oplevelse, når du svinger forbi PC Auto i Bjerringbro til en undervognsbehandling til din bil. Den høje luftfugtighed i Danmark gør, at det er meget vigtigt at få rustbeskyttet din bil.

Da alle biler produceres uden for landets grænser, er de ikke produceret til at klare det hårde danske vejr. Slud og vejsalt om vinteren er eksempler på ting, som bestemt ikke er godt for din bils rustbeskyttelse. Derfor er det vigtigt at få foretaget en undervognsbehandling hos PC Auto i Bjerringbro.

Undervognsbehandling har mange fordele

Fordelene ved en undervognsbehandling og rustbeskyttelse står i kø. Specielt når du får foretaget en behandling hos et SUVO-center som PC Auto i Bjerringbro. Her får du nemlig helt op til 99 års garanti på din rustbeskyttelse, hvilket er Danmarks længste.

Fordele ved en undervognsbehandling hos PC Auto i Bjerringbro:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

 

Anmeld din oplevelse hos os

Kontakt os

Back to top