Skip to main content

Hvilken rustbeskyttelse skal jeg vælge?

Når du skal vælge rustbeskyttelse til din bil, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

For det første skal du altid vælge et center, som er tilknyttet en uvildig kontrolordning. Hos SUVO er centrene tilknyttet stikprøvekontrol for rustbeskyttelse hos FDM og Teknologisk Institut. SUVO udtager hvert år 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Teknologisk Institut udtager primært biler til stikprøve, hvor rustbehandlingen er under 6 måneder gammel. Stikprøven er din garanti for, at arbejdet er udført korrekt og efter reglerne. Det er gratis at blive udtaget til kontrol hos SUVO.

For det andet skal du vælge den behandling, der passer bedst til din bil. Hos SUVO tilbyder vi både en komplet- og specialrustbeskyttelse til din bil.

En komplet rustbeskyttelse er en behandling til både nye og nyere biler – samt genbehandling. Denne behandling kommer hele vejen rundt om bilen i både døre, klapper, hulrum og undervognen.

Har du ikke tidligere fået rustbeskyttet din bil og/eller har du begyndende rustdannelser? Så tilbyder vi en specialrustbeskyttelse, som også kommer hele vejen rundt om bilen og mere til. Med denne behandling grundes hele bilens vognbund med et ekstra produkt, som efter en hviletid trænger ind i vognbund og stopper evt. begyndende rustangreb.

Er du i tvivl? Kontakt dit lokale rustbeskyttelsescenter, der er eksperter på området og altid kan guide dig i forhold til vedligeholdelse af din bil.

Back to top