Skip to main content

Bør jeg rustbeskytte en ny bil?


Står du i den dejlige situation og har netop modtaget nøglerne til din nye bil? Så er der her en række ting du bør overveje nøje.

Biler er ikke produceret til det danske klima

Din bil er sikkert produceret hos producenter i det sydligere Europa, i Asien eller USA, hvor de ikke er bygget til at modstå et råt, køligt, vådt og ruskende klima som det danske kystklima. Derfor har nye biler stor gavn af en rustbeskyttelse. Læs mere om rustbeskyttelse her.

Garanti

Jo tidligere du behandler bilen, jo længere garanti. Derfor anbefaler vi at give din bil en SUVO rustbeskyttelse inden for de første 12 måneder efter bilens første registreringsdato, og så giver vi garanti på bilen i resten af dens levetid. 

Hvad er din plan med bilen?

Ønsker du at have bil i mange år? Eller skal den sælges igen inden for få år? Lige meget hvad kan det godt betale sig at rustbeskytte bilen.
Selvom du ikke regner med at beholde din bil i mange år, vil du formentlig kunne opnå en højere pris for bilen den dag, du vil sælge den. Og den næste ejer får glæde af, at du har passet godt på din bil.

Regner du med at beholde din bil i mange år, kan det derfor også sagtens betale sig at rustbeskytte den. Derved undgår du dyre rustreparationer og du undgår at skulle spekulere på, om din bil er sikker at køre i.

Er du stadig i tvivl? Kontakt dit nærmeste SUVO-center. 

Back to top