Skip to main content

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Videbæk - Autogården Videbæk A/S

Autogården Videbæk A/S har over 35 års erfaring i reparation og bilsalg. 

Med et kvalitetsstempel, som autoriseret Bosch Car Service værksted, leverer vores dygtige teknikere en komplet servicering af din bil, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi har SUVO undervognscenter og har opbygget et stort kendskab til undervognsbehandling og rustbeskyttelse derfor er din bil i helt trygge hænder hos os. Vi giver samtidig med SUVOs garantiordning helt op til 99 års garanti på din rustbeskyttelse.

- Vi undervognsbehandler både nye og brugte biler -
 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med stikprøvekontrol fra Teknologisk Institut

Teknologisk Institut udtager stikprøvevis biler til kontrol af det udførte arbejde hos SUVO Videbæk, da vi er tilmeldt Teknologisk Instituts kontrolordning.

Kontrollen udføres af Teknologisk Institut hos os og varer mellem 30 - 60 minutter. Kontrollen foretages på hverdage, typisk mellem kl. 8.00 og 16.00.

Hvis din bil udvælges til kontrol, vil du få besked pr. e-mail om mødetidspunktet. Vær opmærksom på, at Teknologisk Institut primært udtager biler, hvor rustbehandlingen er under 6 måneder gammel. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse i Videbæk

Hos SUVO Videbæk hjælper vi med behandling af undervognen på alle bilmodeller. Hos os foretages rustbeskyttelse ikke kun på bilens undervogn. Beskyttelsen gælder alle steder, hvor der kan forekomme rust.

Fordelene ved rustbeskyttelse

Men det er ikke de eneste fordele, du får ved at få din bil undervognsbehandlet hos Autogården Videbæk. Herunder kan du se nogle af de andre fordele, der er ved en rustbeskyttelse på vores værksted i Videbæk:

  • Levetiden på bilen forlænges
  • Mere tryghed og sikkerhed på vejene
  • Antallet af regninger til reparationer mindskes
  • Bilen bliver mere værd i et evt. videresalg

Vi gør også altid vores bedste for at give dig en god pris på din undervognsbehandling og rustbeskyttelse, selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Prisen på rustbeskyttelsen afhænger blandt andet af din bils stand, type og alder, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til prisen.

Besøg værkstedet i Videbæk

Med et kvalitetsstempel, som autoriseret Bosch Car Service værksted, leverer vores dygtige teknikere en komplet servicering af din bil, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vores værksted har skadeafdeling og udskiftning af ruder. Vi har SUVO undervognscenter, samt Bonus automat benzinstation.

Et godt udvalg i brugte biler. Vores motto er at give vores kunder en god og ærlig betjening. 

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top