Skip to main content

UNDERVOGNSBEHANDLING OG RUSTBESKYTTELSE HOS

SUVO Svendborg

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos

SUVO Svendborg

Book tid i kalenderen

SUVO Svendborg tilbyder en rustbeskyttelse, der forlænger din bils levetid. Det er en garanti. Vi er så sikre på vores behandling, at du får branchens længste garantiordning. Derudover har vi 4 punkter, der gør det let og overskueligt at se, hvorfor en rustbeskyttelse er uundværlig.

Med en SUVO beskyttelse får du: Længere levetid, Større sikkerhed, Bedre økonomi og Højere værdi

Vi er desuden leveringsdygtige indenfor undervognsbehandling.

 Fuldt booket  Ledig

Find din rustbeskyttelsesbehandling

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

Kvalitetssikring med FDM stikprøvekontrol

Hvert år udtages 500 SUVO-kunder til stikprøvekontrol af deres undervognsbehandling og rustbeskyttelse hos FDM. Stikprøverne er din garanti for, at alt bliver gjort ordentligt og efter reglerne. Det er ganske gratis at blive udvalgt til stikprøven. 

SUVO giver dig Danmarks længste garanti

Med Suveræn Antirust Garanti får du en helt unik garanti. Garantien er resultatet af mange års erfaring, forskning og udvikling, og giver dig derfor branchens bedste betingelser.

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse ved SUVO Svendborg

Hos SUVO Svendborg får du undervognsbehandling med en af landets bedste rustbeskyttelsesprodukter: SUVOs rustbeskyttelse. Det gør vi, fordi de over de seneste 30 år har udviklet deres produkt til at være et af landets bedste, og som både de og vi er sikre på virker. Det betyder også, at du, udover vores grundige arbejde og gode service, også får op til 18 års garanti på din undervognsbehandling hos SUVO Svendborg.

Virker rustbeskyttelsen fra SUVO?

Din bil er sikkert produceret under varmere himmelstrøg, og selvom de ofte fra fabriksbåndet er behandlet med en overfladisk rustbeskyttelse, er bilerne slet ikke klar til at kunne klare det danske klima med regn, sjap, frost og vejsalt som er ideelle forhold for rustangreb. Behandler du din bil med SUVOs rustbeskyttelse hos SUVO Svendborg, kan du sikre din bil mod rustangreb – også i det danske, våde og barske klima.

SUVO arbejder hele tiden med at videreudvikle og optimere på produkterne, så de følger med udviklingen og hele tiden yder den bedste beskyttelse. For at være sikker på virkningen af SUVOs produkt, bliver rustbeskyttelsen testkørt i to år på bare 80 timer. Det foregår i et salttågekammer, hvor forholdene er så ekstreme, at de svarer til to års kørsel på danske landeveje.

SUVO er sikker på, at produktet virker. Faktisk så sikre, at vi giver op til 18 års garanti på din undervognsbehandling.

SUVO og FDM-kontrolleret undervognsbehandling

Det er vigtigt for SUVO Svendborg, at kvaliteten er i top. Og det er vigtigt for SUVO, at deres produkter bliver benyttet korrekt, så vores kunder får den bedst tænkelige behandling. Derfor er der flere gange om året tjek af produktet og anvendelsen af SUVOs konsulenter, mens FDM laver uvildige stikprøve kontroller af behandlingerne.

Få undervognsbehandlet din bil og få glæde af mange fordele

At få undervognsbehandlet bilen, kommer med rigtig mange fordele for dig, for din familie og for din bil. Totaløkonomi, holdbarhed og sikkerhed får alt sammen en positiv effekt.

En undervognsbehandling betyder:

  • En ofte højere videresalgspris
  • En bil med en højere sikkerhed, når bilens vitale dele er rustfri
  • En bil med en længere levetid

Hos SUVO Svendborg får du en god pris på din undervognsbehandling

Vi er klar til at tilbyde dig råd, vejledning og god service, når din bil skal undervognsbehandles. Med SUVOs kvalitetsprodukter er du garanteret en god behandling din bil. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på en undervognsbehandling på netop din bil.

Tilknyttet kontrolordning for rustbeskyttelse hos:

Kontakt os

Back to top