Priser på undervognsbehandling

Alle vores SUVO-centre er ejet af franchisetagere, som selv prissætter SUVO-behandlingerne. Priserne kan desuden varierer fra bilmodel over biltype til stand og alder. Vil du have en pris på en undervognsbehandling af netop din bil, skal du kontakte dit lokale SUVO-center.

Og der er altså en rigtig god grund til at undervognsbehandle din bil

Danmark er nemlig et Mekka for rusten, der elsker kystklimaet, den høje luftfugtighed og det  ofte våde vejr. Undervognsbehandling kan derfor være nødvendig, hvis du vil sikre din bil mange flere år på vejene og en typisk højere gensalgspris.

Rusten kan også forringe sikkerheden, hvis den bider sig fast i bremser, styretøj eller nogen andre af bilens bærende dele. Undervognsbehandlingen bekæmper rusten og forebygger de farlige situationer, så din bil er sikker at køre i for dig og din familie.

SUVO giver dig Danmarks længste garanti på rustbeskyttelse

I vores helt eget laboratorium sikrer vi hele tiden, at kvaliteten af vores produkter er i top. Alle vores produkter bliver gennemtestet i tre år, inden vi sender dem ud til vores netværk af landsdækkende SUVO-centre. Blandt andet simulerer vi to års kørsel i det danske klima på blot 80 timer i vores salttågekammer.

Det er med til at sikre dig den bedste kvalitet og Danmarks længste garanti på undervognsbehandlinger og rustbeskyttelse.

Kontakt dit SUVO-center her, og få en pris på undervognsbehandling af din bil–med garanti.

54 centre

Kunden altid i centrum

Mere end 35 års erfaring

Find dit lokale center

Kontakt dit lokale center og få et godt tilbud på din nye undervognsbehandling.

Undervognsbehandling – typiske spørgsmål

Hvad koster en undervognsbehandling?

Alle landets SUVO-centre er ejet af franchisetagere, som selv prissætter SUVO-behandlingerne. Derudover kan priserne variere alt efter bilmodel, biltype, stand og alder. Ønsker du en pris på en undervognsbehandling, skal du kontakte dit lokale SUVO-center.

Hvornår skal man undervognsbehandle sin bil?

Vi anbefaler, at du undervognsbehandler din bil inden den er 12 måneder gammel – så giver vi garanti på hele bilens levetid. Derefter anbefaler vi, at du få genbehandlet bilen hvert tredje år. Vi indkalder automatisk din bil til ny behandling efter dit første besøg hos dit lokale SUVO-center.

Hvad er undervognsbehandling?

En undervognsbehandling er en service til din bil, som består af en behandling med en special olie, der beskytter bilens undervogn og hulrum mod rustangreb.

Skal en ny bil undervognsbehandles?

De fleste biler er behandlet, inden de forlader fabrikken. Behandlingen er dog ikke ligeså hverken grundig eller med så høj kvalitet, som vi hos SUVO tilbyder. Derfor anbefaler vi, at du undervognsbehandler din bil indenfor det første år – så giver vi garanti på hele bilens levetid.

Hvor lang tid tager en undervognsbehandling?

Det kræver en grundig indsats at levere en undervognsbehandling med så høj kvalitet, som vi gør hos SUVO. Det kan derfor tage mellem en og to dage, før du har din bil tilbage på vejene igen.

Kan det betale sig at undervognsbehandle?

Ja, det kan det. En undervognsbehandling kan betale sig, fordi du kan opnå en højere videresalgspris på en undervognsbehandlet bil, når du ønsker at sælge den. Forventer du at beholde din bil i mange år, kan det også sagtens betale sig, da du altid vil have en sikker bil at køre i, og du undgår dyre rustrelaterede værkstedsregninger.